slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κουρουμπλής: Στόχος να κατανεμηθούν πρόσφυγες σε όλους τους δήμους

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ
 

Στο θέμα του Ωραιοκάστρου, ξεδιπλώνοντας, παράλληλα, το σχεδιασμό της κυβέρνησης για την κατανομή των προσφύγων, αναφέρθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Οσον αφορά στο θέμα του Ωραιοκάστρου ο κ. Κουρουμπλής είπε ότι «δεν θα αρνηθώ ότι υπάρχουν αδυναμίες και ελλείψεις στην προετοιμασία», ενώ χαρακτήρισε, , «άτυχη στιγμή» τη δήλωση του δημάρχου Ωραιοκάστρου που εμμέσως ζήτησε από τους κατοίκους να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Όσον αφορά το σχέδιο της κυβέρνησης για το μεταναστευτικό ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είπε ότι στόχος είναι το πρόβλημα να κατανεμηθεί σε όλους τους δήμους και όταν συμβεί αυτό τότε το πρόβλημα θα γίνει πολύ μικρό.

Παράλληλα δήλωσε τη διαφωνία του με τη λογική της ΕΕ οι ΜΚΟ για το προσφυγικό να λειτουργούν σχεδόν ως ανεξάρτητες υποστηρίζοντας ότι για το θέμα αυτό έχει έρθει σε προστριβή με τον αρμόδιο επίτροπο Χρήστο Στυλιανίδη.



Πηγή: Κουρουμπλής: Στόχος να κατανεμηθούν πρόσφυγες σε όλους τους δήμους | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/288682/koyroymplis-stohos-na-katanemithoyn-prosfyges-se-oloys-toys-dimoys#ixzz4KK8jo4Bg

Δεν υπάρχουν σχόλια: