slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αννα-σταση! (video)




Στον έβδομο ουρανό η Άννα Κορακάκη και η Ελλάδα! Η φοβερή 20χρονη αναδείχθηκε ΧΡΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ στα 25μ. με πιστόλι και μετά το προχθεσινό χάλκινο, μας χάρισε και το πρώτο χρυσό έπειτα από 12 χρόνια!

Περήφανη όλη η Ελλάδα για αυτόν τον φοβερό και τρομερό κορίτσαρο!

http://www.sport-fm.gr/article/anna-stasi/3191397


Η Άννα Κορακάκη δεν αρκέστηκε στο προχθεσινό χάλκινο στα 10 μέτρα αερόβολο και σήμερα ολοκλήρωσε την ΜΥΘΙΚΗ εμφάνισή της στο Ρίο!




Η 20χρονη πρωταθλήτρια επικράτησε στην παράταση της Γερμανίδας Μόνικα Καρς με 8-6 και κρέμασε γύρω από το λαιμό της το χρυσό μετάλλιο στα 25 μέτρα με πιστόλι. Μια συγκλονιστική, μια ασύλληπτη επιτυχία για την «μικρή» που έδειξε πως δεν έχει ταβάνι και ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου!









Η σπουδαία Κορακάκη έστειλε όλο τον ελληνικό λαό στα… ουράνια και θα ακούσουμε τον εθνικό μας ύμνο για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια και τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Μας είχε λείψει… Και το χρωστάμε πλέον σε αυτή την καταπληκτική αθλήτρια!




Η «μικρή» σκοπεύτρια μπήκε «τσαμπουκαλεμένη» στον μεγάλο τελικό (έχοντας φόρα από τους προηγούμενους γύρους όπου ήταν συγκλονιστική). Και προηγήθηκε 6-0. Κάπου εκεί άρχισε να την κυριεύει το άγχος μπροστά στην εκπλήρωση του ονείρου της. Η 34χρονη αντίπαλός της βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει και να στείλει το παιχνίδι στον «ξαφνικό θάνατο». Εκεί όμως δεν μπορούσε να χαθεί το χρυσό. Θα ήταν άδικο για την κοριτσάρα μας! Και τελικά τα κατάφερε, πανηγυρίζοντας σαν μικρό παιδί, παρέα με τους Έλληνες που είχε στο πλευρό της.




Από το 1912 είχαμε να δούμε Έλληνα αθλητή να κατακτά δύο μετάλλια στους ίδιους Ολυμπιακούς Αγώνες. Από τον Κωνσταντίνο Τσικλητήρα (μήκος άνευ φόρας και ύψος άνευ φόρας) στην Άννα Κορακάκη. Στην 20χρονη που… μας τρέλανε! Και που έχει όλο το μέλλον μπροστά της για να κάνει ξανά και ξανά περήφανους.




Μπράβο Άννα, πάντα τέτοια!


https://t.reembed.com/0C9UzB1lEp1A0Hf98-20FpNH

Δεν υπάρχουν σχόλια: