slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Mε εθελοντική βοήθεια o ευπρεπισμός και ο καθαρισμός στο Γήπεδο του Αγίου Αρσενίου (φώτος)

 

 

Η νέα αγωνιστική περίοδος ξεκινάει και τα γήπεδα της Νάξου θα πρέπει να πάρουν τις απαραίτητες άδειες καταλληλότητας προκειμένου να λειτουργήσουν νόμιμα και χωρίς προβλήματα.

Το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και ο πρόεδρος του Γιάννης Τσολάκης έχουν ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση ενώ σε κάποιες περιπτώσεις στο πλευρό τους βρίσκουν εθελοντές που προσπαθούν με όποιο τρόπο μπορούν να στηρίξουν το Νομικό Πρόσωπο του δήμου προσφέροντας τη βοήθεια τους.



Γι αυτούς τους εθελοντές και πιο συγκεκριμένα για μια ομάδα ανθρώπων που ήρθαν σε επαφή με τον κ. Τσολάκη με σκοπό να προσφέρουν τη βοήθειά τους για τον καθαρισμό και ευπρεπισμό του γηπέδου Αγίου Αρσενίου κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ σε ανάρτηση του στο facebook. Ο κ. Τσολάκης τους ευχαριστεί θερμά ευχόμενος να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμα τους...



"Εν όψει των εγκρίσεων καταλληλότητας των γηπέδων και την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, κάποιοι σήμερα πήραν την πρωτοβουλία να με ενοχλήσουν με σκοπό την εθελοντική και απρόσκοπτη βοήθεια τους για τον καθαρισμό και ευπρεπισμό του γηπέδου Αγίου Αρσενίου... τους ευχαριστώ για το αίσθημα ευθύνης που τους διακρίνει...
1. Αντικατάσταση στα δίχτυα των εστιών
2. Βάψιμο διαγράμμιση θέσης ασθενοφόρου και πυροσβεστικού οχήματος
3. Αντικατάσταση κλειδαριών σε όλες τις πόρτες
4. Απολύμανση και καθαρισμός αποδυτηρίων γραφείων και ιατρείου
5. Καθαρισμός προαύλιου χώρου
6. Εθελοντική συμμετοχή ηλεκτρολογου για προληπτικό ελεγχο



Οι επιπλέον εργασίες που έχουν γίνει για την ολοκλήρωση της άδειας είναι οι εξής:

1. Αποξήλωση περιμετρικά και εσωτερικά του γηπέδου
2. Αναγόμωση πυροσβεστήρων
3. Προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού

Ευελπιστώ το αποτέλεσμα να είναι θετικό ....και να ξεκινήσουν παρόμοια παραδείγματα για τον σεβασμό των αθλητικών χώρων".


Δεν υπάρχουν σχόλια: