slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στη γενιά των 30 οι αναπληρωτές εκπρόσωποι Τύπου της ΝΔ Κ. Κυρανάκης και Σοφία Ζαχαράκη

Δύο νέα πρόσωπα όρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως αναπληρωτές Εκπροσώπους Τύπου της ΝΔ
Πρόκειται για τη Σοφία Ζαχαράκη και τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη.
Ανακοινώνοντας την απόφαση Μητσοτάκη ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος δήλωσε τα εξής:




"Είναι χαρά μου να σας συστήσω δύο νέους – στενούς μου συνεργάτες, που αναλαμβάνουν από σήμερα – με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, Αναπληρωτές Εκπρόσωποι Τύπου.


Ξεκινώ από την κυρία, την κυρία Σοφία Ζαχαράκη και τον κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη.


Είμαι βέβαιος ότι στην πορεία του χρόνου θα τους γνωρίσετε καλά και θα είναι πολύτιμοι συνεργάτες στην αποστολή σας.


Όπως θα είναι και για εμένα, στην καθημερινή προσπάθεια να σας δίνεται έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για τις θέσεις, και κυρίως τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας".


Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης είναι 29 ετών. Γεννήθηκε στο Λουξεμβούργο στις 19 Απριλίου, 1987. Εχει εκλεγεί πρόεδρος στη Νεολαία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Διατηρεί δική του ατομική επιχείρηση στον τομέα του διαδικτύου και έχει τελειώσει Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Στρατηγική Επικοινωνία στο Deree και το Ευρωπαϊκό Σχολείο Βρυξελλών.




Η Σοφία Ζαχαράκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Αποφοίτησε από το τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Συγκριτική Παιδαγωγική και Διοίκηση Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Οργανισμών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει κάνει εξειδίκευση σε θέματα διδακτικής Αγγλικών σε μαθητές Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.
Εργάστηκε ως καθηγήτρια σε ιδιωτικά και δημόσια σχολεία. Εργάστηκε στο Υπουργείο Παιδείας στο τμήμα Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς.
Το 2015 εκπροσώπησε την Ελλάδα στο προγράμμα IVLP (International Visitor Leadership Programme) ως υπότροφος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ με θέμα «Ο ρόλος των Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα στην ανασυγκρότηση Οικονομιών».
Κατά τη διάρκεια της θητείας της στο Υπουργείο Ανάπτυξης το 2012-2014 συνεργάστηκε με τον Υπουργό Ανάπτυξης σε θέματα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σχέσεων, καθώς και για την προετοιμασία της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Από τον Απρίλιο 2016 είναι Διευθύντρια της Γραμματείας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: