slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ο Καμμένος κοιτάζει εκστασιασμένος την Μέρκελ που εξύβριζε -Στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ [εικόνες]

Εκτός από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη σύνοδο του ΝΑΤΟ συμμετείχε και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος μάλιστα συμμετείχε και στη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Μπαράκ Ομπάμα.
Ο κ. Καμμένος, στο περιθώριο της Συνόδου συναντήθηκε με την Νορβηγίδα ομόλογό του, με την οποία συμφώνησαν στην επαύξηση της αμυντικής συνεργασίας των δύο χωρών σε στρατιωτικό επίπεδο και σε επίπεδο αμυντικών βιομηχανιών και υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας στον στρατιωτικό αμυντικό τομέα.



Επίσης, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, στο πλαίσιο της Συνόδου είχε την ευκαιρία να συναντήσει και κάποιους από τους Ευρωπαίους ηγέτες και παράγοντες της ΕΕ, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Μεταξύ άλλων είχε πηγαδάκι με την Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ, την οποία κοίταζε εκστασιαμένος και τον Αλέξη Τσίπρα. Αντίστοιχο ενθουσιαμό έδειξε και όταν συνάντησε τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.





Το τετ α τετ που είχε ο κ. Καμμένος με την κυρία Μέρκελ έδωσε αφορμή στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη για ένα καυστικό σχόλιο: «Θαυμάστε ύφος Καμμένου προς Μέρκελ την οποία εξύβριζε από το πρωί μέχρι το βράδυ και ήταν και σε πορεία εναντίον της», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter.

Ο κ. Καμμένος συμμετείχε και στη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με τον Μπαράκ Ομπάμα.









Πηγή: Ο Καμμένος κοιτάζει εκστασιασμένος την Μέρκελ -Στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/277268/o-kammenos-koitazei-ekstasiasmenos-tin-merkel-sti-synodo-toy-nato-eikones#ixzz4DwARc83t

Δεν υπάρχουν σχόλια: