slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ανακοίνωση-καταπέλτης ο συνδυασμός Καφτηράνη κατά Ρ. Φρέρη

Στα άκρα φαίνεται πως έχει φτάσει η κόντρα στην ΕΠΣΚ Κυκλάδων, με τον επικεφαλής της μειοψηφίας Χ. Καφτηράνη να εξαπολύει σφοδρά πυρά εναντίον του προέδρου Ρ. Φρέρη και του συνδυασμού της πλειοψηφίας.
Ο  συνδυασμός Ώρα Ευθύνης για το Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο σχολιάζει με  καυστικό τρόπο  την αναδιάρθρωση που έγινε στο ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων την Κυριακή 27/3/2016 χαρακτηρίζοντας έκπτωτη την διοίκηση, ενώ ζητά απαντήσεις από τον κ. Φρέρη στα όσα πρωτάκουστα αναφέρει ο πρώην Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της Ε.Δ. της ΕΠΣΚ κ. Φουτάκογλου στην επιστολή του προς το ΔΣ της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση : 


Την Κυριακή 27/3/2016 και αφού περάσαμε ένα μήνα περίπου εσωτερικής διαμάχης και καταγγελιών από τα σωματεία εναντίον της έκπτωτης διοίκησης της ΕΠΣΚ, συνεδρίασε η "παρέα" που συνεχίζει να ταλαιπωρεί το κυκλαδίτικο  ποδόσφαιρο αφού με το ''έτσι θέλω'' δεν προβαίνει σε εκλογές με βάσει το καταστατικό της και το βούλευμα της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΠΟ. 
Συνεχίζοντας να μοιράζουν θέσεις... πανηγυρίζοντας!!!
Ένα είναι σίγουρο και το νεότερο που βγήκε από τη συνάντηση της Κυριακής...... εκτός του ότι κάποιοι συνδύασαν και κάποια άλλη εκδήλωση... έκανε την εμφάνιση του και ο απών σε όλες τις προηγούμενες συνεδριάσεις κ. Δοκιμάκης.... όπως καταλαβαίνετε, αγαπητοί μας φίλοι, τώρα αρχίζει να λειτούργει η διοίκηση....!!!!
Εμείς ρωτάμε τον κ. Φρέρη ... τελικά υπάρχει καταστατικό ναι ή όχι και μέχρι πότε θα το παραβιάζετε;;;;  Ο δε κ. Δοκιμάκης ουκ ολίγες φορές διατυμπάνιζε ότι ο ίδιος έφυγε από την ΕΠΣΚ, τελικά συνεχίζεται το λέμε ξέλεμε !!!!!
Ποιος όμως ωφελείται από αυτή την κατάσταση;
Πάντως σίγουρα όχι το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Υπάρχει και κάτι "θετικό" από τη χθεσινή συνάντηση... Ο κ. Φρέρης πρόσθεσε ένα ακόμη επικοινωνιακό μέσο με το μέρος του... όχι ότι δεν το είχε... αλλά τώρα φανταζόμαστε θα είναι περισσότερο ''αντικειμενικό''.
Δυστυχώς φίλοι μας ο "Αργός θάνατος " του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου συνεχίζεται! Θα τους αφήσουμε για να δούμε το τέλος; Εμείς ως συνδυασμός ΟΧΙ! Δεν είναι μακριά η μέρα που η ΕΚΠΤΩΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ θα "πέσει" και θα λογοδοτήσει για όλα!!!!
Και μετά απ’ όλα αυτά ήρθε η παραίτηση και η επιστολή ¨καταπέλτης¨ του πρώην Αντιπροέδρου Α΄ ,Προέδρου Διαιτησίας και στενού συνεργάτη του κ. Φρέρη, που μας δικαιώνει απόλυτα σε ότι λέγαμε από την αρχή (για εξωθεσμικές επαφές του κ.Φρέρη με συγκεκριμένες ΠΑΕ και μεγαλομετόχους τους)
Δεν χαιρόμαστε γι αυτό φυσικά. Ανησυχούμε και προβληματιζόμαστε περισσότερο από πριν. Τελικά τι γίνεται; Εάν συμβαίνουν τα όσα πρωτόγνωρα και πολύ σοβαρά καταγγέλλει ο κ. Φουτάκογλου (μέχρι στιγμής δεν τα αρνήθηκε η πλευρά Φρέρη) τι μηνύματα στέλνουμε στα νέα παιδιά και για ποιο πρωτάθλημα μιλούμε;
Περιμένουμε, τουλάχιστον, μια απάντηση από τον κ. Φρέρη. Υπάρχει τελικά στημένος αγώνας; Αν ναι ποιος; Μήπως υπάρχουν και άλλοι; Υπήρξαν ωμές παρεμβάσεις από πλευράς Φρέρη στις επιτροπές της ΕΠΣΚ και σε ορισμούς διαιτησίας αγώνων; ΑΝ ΝΑΙ σε ποιες επιτροπές , σε ποιους αγώνες και για ποια θέματα;

θα θέλαμε να μάθουμε εμείς και ο φίλαθλος κόσμος την αλήθεια! Την αλήθεια όμως ΟΧΙ άλλα ψέματα! χορτάσαμε! Εμείς για άλλη μια φορά καλούμε τον κ. Φρέρη και τους συμβούλους του να κατανοήσουν που οδηγούν το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο! Επίσης θα θέλαμε την κρισιμότητα της κατάστασης να αντιληφθούν και τα μέλη μας (τα Σωματεία)! Κανένας δεν δικαιούται να σιωπά, αν πραγματικά μας ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο!!! Ο καθένας μας θα φέρει τη δική του ευθύνη για ό,τι συμβεί στο ποδόσφαιρο των Κυκλάδων!!!. 

Όλοι μαζί πρέπει να αντιμετωπίσουμε την καταστροφική και βλαπτική συμπεριφορά της "παρέας" του κ. Φρέρη.!! Κλείνουμε με μια παράκληση. Ζούμε όλοι στον ίδιο τόπο και γνωριζόμαστε!!! Ας φροντίσουμε, τουλάχιστον, να κρατήσουμε την αξιοπρέπειά μας ... όσο γίνεται περισσότερο !!! Μακριά από προσωπικά συμφέροντα....

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο Επικεφαλής
Χρήστος Γ. Καφτηράνης
και τα μέλη
του Συνδυασμού
“ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ”





Δεν υπάρχουν σχόλια: