Blogger Gadgets

slider

Το gmail του naxios

Στείλτε μας Ειδήσεις-Σχόλια-Παρατηρήσεις-Αρθογραφία Στο email - naxios.blogspot.com@gmail.com Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων Η φωνή της ΝΑΞΟΥ.

Κυριακή, 6 Μαρτίου 2016

Ενημέρωση και συζήτηση


Ενημερωτική συγκέντρωση προς τους εν Αθήναις Κωμιακίτες και Απολλωνιάτες για τα  πεπραγμένα  στην Κοινότητα Κωμιακής  πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Μάρτη 2016   στην αίθουσα του Συλλόγου Κορωνίδας Νάξου   στην Αθήνα . Συζητήθηκε το θέμα του Απόλλωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ενώ δεν έλειψαν και οι αναφορές στο σύνολο των προβλημάτων της Κοινότητας και η στάση των φορέων... 

Ας δούμε αναλυτικά τι αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από τον πρόεδρο της Κοινότητας κο Κορρέ


"Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Μάρτη 2016 η ενημερωτική συγκέντρωση στην αίθουσα του Συλλόγου Κορωνίδας Νάξου στην Αθήνα, με την παρουσία αρκετών Κωμιακιτών και Απολλωνιατών. Σκοπός της συγκέντρωσης αυτής ήταν η άμεση ενημέρωση των συγχωριανών μας που ζουν στην Αθήνα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο σύνολο του το τοπικό μας διαμέρισμα και για τις μέχρι τώρα κινήσεις μας για την επίλυση αυτών των προβλημάτων και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο προγραμματισμού αντίστοιχων ενημερωτικών συγκεντρώσεων που έγιναν το προηγούμενο διάστημα σε όλο το τοπικό διαμέρισμα και που θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα για την ενημέρωση του κόσμου, κάτι που ήταν και προεκλογική μας δέσμευσή.

Στη συζήτηση δόθηκε η ευκαιρία στον κόσμο να εκφράσει τις απορίες του, τις απόψεις και τους προβληματισμούς του πάνω στα θέματα τα οποία συζητήθηκαν και εκφράστηκε η επιθυμία να γίνονται τακτικά αντίστοιχες ενημερωτικές συγκεντρώσεις προκειμένου να έχουν την ευκαιρία και οι κάτοικοι της Αθήνας να ενημερώνονται για τα προβλήματα του τόπου.

Στη συζήτηση που έγινε συζητήθηκαν τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το τοπικό μας διαμέρισμα όπως η καταστροφές στον Απόλλωνα από τις δύο μεγάλες κακοκαιρίες που έπληξαν την περιοχή τα δυο αυτά χρόνια, τα σοβαρά προβλήματα σε ύδρευση και αποχέτευση, η τιμολόγηση του νερού, η καθαριότητα, η τραγική κατάσταση των κοινοτικών και κοινόχρηστων χώρων όπως ο ξενώνας, τα σχολεία, το ιατρείο κλπ, η έλλειψη υποδομών και πολλά ακόμα, καθώς και η ανυπαρξία της δημοτικής αρχής στο να δώσει λύσεις σε αυτά τα χρόνια προβλήματα που μαστίζουν και ταλαιπωρούν τον τόπο μας χρόνια τώρα.

Εντύπωση μας κάνει το δελτίο τύπου για την ενημερωτική συγκέντρωση, υπογεγραμμένο από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κορωνίδας Μανώλη Μουστάκα, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει εντυπώσεις και σύγχυση στον κόσμο παραποιώντας σκοπίμως τα όσα είπα και επικεντρώνοντας στο θέμα της ύδρευσης, ανέφερε ότι ειπώθηκε από μένα ότι το νερό της Κωμιακής είναι «ακατάλληλο». Η αναφορά μου σε αυτό το θέμα ήταν πάνω στα σοβαρά προβλήματα διαρροών του δικτύου ύδρευσης κυρίως της Κωμιακής, αλλά και ότι ακόμα και σήμερα στο σύνολό του το χωριό υδρεύεται και από το απαρχαιωμένο δίκτυο αμιάντου που βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, καθώς και ότι καμία δεξαμενή στο τοπικό διαμέρισμα Κορωνίδας δεν διαθέτει χλωριοτή για τη σωστή χλωρίωση του νερού.

Η στάση του προέδρου του Συλλόγου μέσα και από το δελτίο τύπου που δημοσίευσε, με αναφορά μόνο στο συγκεκριμένο ζήτημα, εκτός από την παραποίηση των όσων ειπώθηκαν, υποβαθμίζει και όλα τα άλλα σοβαρά ζητήματα που συζητήθηκαν. Επιπλέον γεννάτε το ερώτημα αν το συγκεκριμένο δελτίο τύπου που φέρει την σφραγίδα του Συλλόγου, εκφράζει συνολικά το ΔΣ του Συλλόγου Κορωνίδας.

Όσοι παραβρέθηκαν στην ενημέρωση και συμμετείχαν στη συζήτηση μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους. Η προσπάθεια παραπληροφόρησης του κόσμου και δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων θα πέσει στο κενό. Δέσμευση μας είναι η συχνή και σωστή ενημέρωση του κόσμου όσο και αν ενοχλεί κάποιους η αλήθεια αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε".Φωτογραφία: Koronida.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :