slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίσκεψη της Κατερίνας Μονογυιού στην Πάρο


Η πολιτευτής Κυκλάδων και μέλος του τομέα Αιγαίου – Ναυτιλίας και Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού, επισκέφτηκε το νησί της Πάρου το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, όπου παρακολούθησε την παρέλαση, συνομίλησε με πολίτες της Πάρου και συναντήθηκε με εργαζόμενους και διάφορους επαγγελματίες.
Άκουσε και κατέγραψε τα προβλήματά τους, τα οποία θα μεταφέρει στην Κεντρική Διοίκηση της Ν.Δ, όπου μέσω του τομέα Κοινοβουλευτικού Έργου Αιγαίου – Ναυτιλίας θα γίνουν ερωτήσεις στη Βουλή για να δοθούν οριστικές λύσεις.
Την Κυριακή 27 Μαρτίου συμμετείχε στην μεγάλη συγκέντρωση της Τοπικής Οργάνωσης Πάρου, στη Παροικιά, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της Ν.Δ όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η Νέα Δημοκρατία αλλάζει σελίδα, κάνει μια νέα αρχή με το 10ο συνέδριο και γίνεται ένα σύγχρονο, συμμετοχικό, Ευρωπαϊκό πολιτικό κόμμα για να μπορέσει να εκφράσει το αύριο των πολλών».

Επίσης κάλεσε τους πολίτες της Πάρου – Αντιπάρου που είναι μέλη του κόμματος, να ψηφίσουν μαζικά στις εκλογές στις 3 Απριλίου. Ανέφερε δε, ότι με τη συμμετοχή τους, θα δώσουν το μήνυμα στην κοινωνία πως η Νέα Δημοκρατία αλλάζει και εκτός από την εκλογή του νέου αρχηγού μας Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλάζει νοοτροπία εσωτερικά και καλεί τους πολίτες στις επερχόμενες εκλογές να αλλάξουν με την ψήφο τους τη διακυβέρνηση της χώρας που τόσο πολύ έχει ταλαιπωρήσει αυτό τον τόπο.

- See more at: http://parianostypos.gr/index.php/paros-antiparos/paros-antiparos-politiki/item/18846-episkepsi-tis-katerinas-monogyioy-stin-paro#sthash.YHBcPzmV.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: