slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στην «Πανηπειρωτική 2016» η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου


Στοχεύοντας στη διασύνδεση των τοπικών προϊόντων με το τουριστικό της προϊόν, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πρόκειται να συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση «Πανηπειρωτική 2016» που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 22 Μαΐου στο Πανηπειρωτικό Στάδιο στα Ιωάννινα.

Η Περιφέρεια, αναγνωρίζοντας τη σημασία του τουρισμού για τον τόπο μας και έχοντας ως κύριο μέλημα την προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων, καθώς και την αναγκαιότητα διασύνδεσης των προϊόντων του πρωτογενούς τομέα με τον τουρισμό, σχεδιάζει και πραγματοποιεί έναν μακροχρόνιο στόχο, που δεν είναι άλλος από τον συνδυασμό της πλούσιας τουριστικής δυναμικής της με τον πλούσιο πρωτογενή της τομέα.

Καλούνται όσοι παραγωγοί μεταποιούν ή/και τυποποιούν αγροτικά προϊόντα (τρόφιμα & ποτά) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και επιθυμούν να έχουν παρουσία στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Περιφέρεια, να το δηλώσουν το αργότερο έως την Παρασκευή 24 Μαρτίου στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα (http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=7014). Διευκρινίζεται πως μετά τις 24 Μαρτίου καμία δήλωση δεν θα γίνει δεκτή.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν οπωσδήποτε τον χώρο ενδιαφέροντός τους (χονδρική ή λιανική, όχι και τους δύο χώρους) διότι η Περιφέρεια προτίθεται να μισθώσει και χώρο στη χονδρική, όπου οι παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης συναντήσεις Business to Business.

Λόγω των περιορισμένων θέσεων που εξασφαλίσαμε, η επιλογή των εκθετών θα γίνει βάση κριτηρίων όπως πιστοποίηση προϊόντων, τυποποίηση, παραγωγική δυναμικότητα και ιδιαιτερότητα.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2281082380 (κ. Ντίνα Βλάχου-Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων).

Δεν υπάρχουν σχόλια: