slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Νάξος: Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την ψήφιση του προϋπολογισμού 2016

Ο προϋπολογισμός του 2016 θα είναι το μοναδικό θέμα συζήτησης στην ειδική συνεδρίαση που θα πραγματοποιήσει το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, την Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 6:00 το απόγευμα.

Αμέσως μετά στις 7:30 η συνεδρίαση θα συνεχιστεί με 10 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Η "αργοπορημένη" ψήφιση του προϋπολογισμού είναι ένα θέμα για το οποίο η δημοτική αρχή έχει δεχτεί σκληρή κριτική από τις παρατάξεις της μειοψηφίας, για το γεγονός ότι θα έπρεπε να έχει ψηφιστεί από το Νοέμβριο του 2015.
Το θέμα της πρώτης συνεδρίασης, όπως ορίζεται στην ημερήσια διάταξη είναι:


«Ψήφιση προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων οικονομικού έτους 2016 και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης».
Τα θέματα της δεύτερης συνεχόμενης συνεδρίασης:
Έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης του έργου: «Ανέγερση τμήματος 2ου Δημοτικού Σχολείου Χώρας Νάξου και διαμόρφωση αύλειου χώρου».
Έγκριση υποβολής τεχνικού δελτίου και αιτήματος χρηματοδότησης για το έργο: «Ανέγερση τμήματος 2ου Δημοτικού Σχολείου Χώρας Νάξου και διαμόρφωση αύλειου χώρου».
Λήψη απόφασης για απευθείας εκμίσθωση Δημοτικού Σφαγείου στη θέση Ξηρόκαμπος- «Τίμιος Σταυρός» Δ.Ε. Νάξου, στο Σύλλογο Κρεοπωλών Νάξου, λόγω των αυξημένων αναγκών της Πασχαλινής περιόδου.
Λήψη απόφασης περί εκμίσθωσης Δημοτικού Σφαγείου στη θέση Ξηρόκαμπος - «Τίμιος Σταυρός» Δ.Ε. Νάξου.
Λήψη απόφασης περί εκμίσθωσης Δημοτικού Σφαγείου στη θέση Μύλος Δ.Ε. Δρυμαλίας.
Έγκριση συμμετοχής σε συγχρηματοδοτούμενο έργο: «Ολοκληρωμένα Τοπικά Σχέδια Διαχείρισης φυκιών που συλλέγονται σε παραλίες».
Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα του ΕΑSME με τίτλο: «Θεματικές διαδρομές στην υποθαλάσσια Πολιτιστική Κληρονομία».
Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ιnterreg MED Balkan με θέμα: « Διαχείριση παράκτιων αμμοθινών».
Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής.
Αντικατάσταση αναπληρωματικού μέλους διοικητικού συμβουλίου του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: