slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

HORECA 2016: Κλείσιμο εκδηλώσεων με Ναξιώτικο φαγητό και γλέντι



Ξεπερνώντας και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες κατέκλυσαν και τα 4 halls της έκθεσης, σκορπώντας κλίμα ενθουσιασμού και οδηγώντας στην κοινή διαπίστωση ότι ο μόνος κλάδος που δίνει ελπίδα για το μέλλον είναι αυτός του Τουρισμού.

Στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξε και η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, κ. Έλενα Κουντουρά, η οποία περιηγήθηκε για περισσότερες από 4 ώρες σε όλα τα περίπτερα της έκθεσης, ανταλλάζοντας ευχές με τους εκθέτες και δεχόμενη τις απόψεις τους, για να διαφυλαχθεί όσο είναι δυνατόν το μέλλον της τουριστικής βιομηχανίας.

Την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στην έκθεση HO.RE.CA και συγκεκριμένα στο Hall 4 στο περίπτερο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, στις 5:00 το απόγευμα θα γίνει παρουσίαση Παραδοσιακών Ναξιώτικων συνταγών υπό την επιμέλεια του Περιφερειάρχη Κυκλάδων της Λέσχης Αρχειμαγείρων Ελλάδας και Executive Chef Δημήτρη Παπαδόπουλου.





Η Παρουσίαση θα γίνει από τους Ναξιώτες chef: Δημήτρη (Τάκη) Γιαννάκη, Μάκη Καραγιάννη και Παναγιώτη Γιανναράκο. Οι σπουδαστές του ΔΙΕΚ Νάξου Τεχνικοί Μαγειρικής και Αρχιμάγειρες (CHEF) θα συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει Ναξιώτικο γλέντι με τον συνθέτη, στιχουργό , τραγουδιστή και δεξιοτέχνη του Βιολιού Νικόλα Χατζόπουλο και τον Χορευτικό Όμιλο Φοιτητών υπό την διεύθυνση του Αποστόλη Ψαρρού.



Στην Έκθεση το παρών μεταξύ άλλων από τη Νάξο έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μαργαρίτης, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Λιανός καθώς και ο πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου Δημήτρης Καπούνης.
Την Δευτέρα το απόγευμα το Metropolitan Expo όπου στεγάζεται η μεγαλειώδης έκθεση HO.RE.CA 2016 θα ευωδιάζει Ναξιώτικες μυρωδιές και θα πάλλεται σε Ναξιώτικους ρυθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: