slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Με την ψήφο πέντε Συριζαιων στο αρχείο η υπόθεση για το «πόθεν έσχες» του θείου Φλαμπουράρη


Για την κατασκευαστική εταιρεία «Διάτμηση»
Με πέντε ψήφους υπέρ και δύο κατά, αποφάνθηκαν ότι οι ενέργειες του υπουργού Επικρατείας ήταν νόμιμεςΣτο «αρχείο» μπαίνει η υπόθεση του «πόθεν έσχες» του κ. Αλέκου Φλαμπουράρη, έπειτα από την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής για τον έλεγχο των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης των πολιτικών.

Υπενθυμίζεται ότι, μετά τις αποκαλύψεις για το αν ήταν έγκαιρη η μεταβίβαση των μετοχών της κατασκευαστικής εταιρείας «Διάτμηση» από τον σημερινό υπουργό Επικρατείας στο γιο του, η επιτροπή είχε ζητήσει από τους ορκωτούς λογιστές να ερευνήσουν τα ευρήματα και να αποφανθούν εάν η μεταβίβαση έγινε πριν ή μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και για το αν ο υπουργός όφειλε να εντάξει στο «πόθεν έσχες» του τις μετοχές.

Επί του πορίσματος, λοιπόν, τα μέλη της επιτροπής αποφάσισαν με πέντε ψήφους υπέρ και δύο κατά, να βάλουν την υπόθεση στο αρχείο, θεωρώντας ότι ο κ. Φλαμπουράρης ενέργησε νόμιμα.

Υπέρ της «αθωότητας» του υπουργού ψήφισαν οι Γ. Βαρεμένος, Τ. Χριστοδουλοπούλου, καθώς και οι εκπρόσωποι από την αρχή για την αντιμετώπιση του «μαύρου» χρήματος, της ΤτΕ και του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Κατά ο κ. Ν. Κακλαμάνης και η εκπρόσωπος του Αρείου Πάγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: