slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δάσκαλοι και νηπιαγωγοί στηρίζουν το αίτημα για επαναλειτουργία του Δημοτικού Γαλανάδου Νάξου

 Το δημοτικό σχολείο Γαλανάδου
(φώτο: Αργυρώ Μαϊτού)
Τη στήριξη του στο αίτημα των κατοίκων του Γαλανάδου Νάξου για την επαναλειτουργία του σχολείου του χωριού, δηλώνουν με έγγραφο τους προς τη διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων και το δήμο, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων.
Οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί ζητούν να ικανοποιηθεί το αίτημα για την επαναλειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Γαλανάδου Νάξου που εκφράστηκε από την τοπική κοινωνία του χωριού, κρίνοντάς το ως δίκαιο, και εφόσον πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την ομαλή λειτουργία του σχολείου. Επίσης, εκφράζουν τη στήριξή τους στο αίτημα του Δημοτικού Σχολείου Μονής Νάξου να προαχθεί σε 2/θέσιο λόγω της αύξησης του αριθμού των μαθητών.

Αναλυτικότερα ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων αναφέρει:

Αιτήματα επαναλειτουργίας και προαγωγής σχολικών μονάδων περιοχής αρμοδιότητάς μας

Ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νάξου, Αμοργού και Μικρών Κυκλάδων ζητάει να ικανοποιηθεί το αίτημα για την επαναλειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Γαλανάδου Νάξου που εκφράστηκε από την τοπική κοινωνία του χωριού, κρίνοντάς το ως δίκαιο, και εφόσον πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την ομαλή λειτουργία του σχολείου.

Επίσης εκφράζουμε τη στήριξή μας στο αίτημα του 1/θ Δημοτικού Σχολείου Μονής Νάξου να προαχθεί σε 2/θέσιο λόγω αύξησης του αριθμού των μαθητών.

Ο Σύλλογος μας είναι πάντα αρωγός στην προσπάθεια κάθε σχολικής κοινότητας της περιοχής ευθύνης μας ώστε να παρέχεται η καλύτερη δυνατή εκπαίδευση στους μαθητές των σχολείων μας στον τόπο κατοικίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: