slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στήνουν σκηνικό ακραίας πόλωσης – Ετοιμάζονται για ηρωική έξοδο;

 
Σκηνικό ακραίας πόλωσης στήνει το Μαξίμου στην εναγώνια προσπάθειά του να περάσει το επίμαχο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό.

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός πολύ σύντομα θα επιχειρήσει να περάσει στην επίθεση αφήνοντας ανοιχτό ακόμα και το ζήτημα της προσφυγής στη λαϊκή ετυμηγορία.

Πρόκειται για τους γνωστούς τακτικισμούς που έχουν στόχο να εγκλωβίσουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης και να συσπειρώσουν την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ που βράζει στην κυριολεξία.

Στο Μαξίμου δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο καταψήφισης του ασφαλιστικού και του αγροτικού από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικά οι βουλευτές της περιφέρειας είναι ασφυκτικά πιεσμένοι και δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν στις πόλεις και στα χωριά, αφού ο ξεσηκωμός είναι πλέον γενικευμένος.

Γι΄ αυτό είναι πολλοί αυτοί που μιλούν ακόμα και για ηρωϊκή έξοδο της κυβέρνησης.

Το τελευταίο διάστημα στα κορυφαία κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ, διαμορφώνεται η άποψη ότι είναι καλύτερα να πέσουμε ηρωϊκά, κρατώντας υψηλά τα ποσοστά του κόμματος να παραδοθούμε στη δημόσια χλεύη και να έχουμε την τύχη του ΠΑΣΟΚ.

Μπορεί η ηγετική ομάδα που κατοικοεδρεύει στο Μαξίμου να μιλάει για διαχειρίσιμη κατάσταση, αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική.
Facebook3Twitter
Google+Ανταλλαγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: