slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Unesco Πειραιώς και Νήσων βραβεύει την Κυριακή την ΕΑΣ Νάξου

Ημερομηνία: 23/12/2015
Αρ. Πρωτ.:  7720


Προς: ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΠΟΥΝΗ

Θέμα: “Πρόσκληση σε τιμητική απονομή”

Αξιότιμοι κύριοι,

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την ιδιαίτερα σημαντική και ευγενική σας προσφορά. Η συμβολή ήταν και είναι πολύτιμη για την δημιουργία και τη διατήρηση των μόνιμων Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης Της Φτώχειας που δημιούργησε ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στο πλαίσιο των ανθρωπιστικών του δράσεων. Έχουμε δημιουργήσει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα κοινωνικής προσφοράς το οποίο περιλαμβάνει κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο, υπνωτήριο, γραφείο διαμεσολάβησης, λαχανόκηπο, τράπεζα χρόνου, ανοιχτό κέντρο διημέρευσης και κοινωνικό εστιατόριο.
Με τη δική σας βοήθεια δίνουμε ανάσα και πνοή αισιοδοξίας σε μια περίοδο δύσκολη για όλους τους συνανθρώπους μας.
Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς σας μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα σας απονείμει τιμητική πλακέτα στην ειδική αφιερωμένη στους χορηγούς εκδήλωση που διοργανώνει στην αίθουσα GALAXY του Ξενοδοχείου HILTON, στις 10 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 20:00.

Παρακαλώ ενημερώστε μας για την παρουσία σας μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2016

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων.


Με τιμή,
ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική


Ιωάννης Μαρωνίτης





Δεν υπάρχουν σχόλια: