slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Αυτός είναι ο παιδόφιλος της Καλλιθέας


Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας καθώς και οι φωτογραφίες του 56χρονου που ασελγούσε σε βάρος ανηλίκων στην Καλλιθέα.


Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για πορνογραφία ανηλίκων δια της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου μέσω ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας (Viber).

Πρόκειται για τον:
ΚΟΥΛΟΥΡΗ Ιωάννη του Ιωάννη και της Μαρίας, γεν. το 1959 στη Θεσσαλονίκη.

Ο δράστης είχε συλληφθεί στις 23-12-2015 στην Καλλιθέα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ειδικότερα, ο δράστης συνελήφθη επ’αυτοφώρω στο σπίτι του στην Καλλιθέα, να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικου, προσφέροντάς του ως αμοιβή μικρό χρηματικό ποσό.




Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς, από τα τέλη Νοεμβρίου είχε προβεί κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του ίδιου ανήλικου.

Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι, ο 56χρονος αναζητούσε και προσέγγιζε ανηλίκους μέσω εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα και στη συνέχεια τους προέτρεπε να συναντηθούν μαζί του.

Στην κατοχή του καθώς και στo σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, τρείς φορητοί υπολογιστές και ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος τα οποία περιείχαν υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι ο δράστης είχε συλληφθεί το 2005 για παρόμοια αδικήματα και είχε αποφυλακισθεί το 2015 με περιοριστικούς όρους.



cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: