slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΝΔ: Κάποιοι θερίζουν τις θύελλες από τους ανέμους που έσπερναν επί χρόνια

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, έκανε την εξής δήλωση: «Κάποιοι, με επιλεκτικές ‘ευαισθησίες’ και αντιδράσεις στα φαινόμενα βίας, θερίζουν σήμερα τις θύελλες που φέρνουν οι άνεμοι που οι ίδιοι έσπερναν επί χρόνια» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος με αφορμή τη νέα εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη.Ο κ. Κουμουτσάκος συμπλήρωσε: «Όπως και σε κάθε πράξη βίας και τρομοκρατίας απ’ όπου και εάν προέρχεται, η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη».
ΣΥΡΙΖΑ: Να ανακαλέσει η ΝΔ

Να ανακαλέσει την δήλωσή του και να ζητήσει συγνώμη από τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη, καλεί τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, η κυβερνητική Εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή την δήλωσή του για την επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας.

«Η Νέα Δημοκρατία και ο εκπρόσωπός της κος Κουμουτσάκος αφού επί επτά μήνες στοχοποίησαν αναίτια και δίχως κανένα στοιχείο τον Αλέκο Φλαμπουράρη, σήμερα μετά την δεύτερη στη σειρά εγκληματική επίθεση εναντίον του προβαίνουν σε μια ακόμη απίστευτη αθλιότητα.

Αντί να καταδικάσουν απερίφραστα, επιχαίρουν και δικαιολογούν τις επιθέσεις μιλώντας για "θύελλες που θερίζουν όσοι σπέρνουν ανέμους".

Το ελάχιστο που αναμένουμε από τον κ. Κουμουτσάκο είναι να ανακαλέσει την απαράδεκτη δήλωσή του και να ζητήσει συγνώμη από τον Υπουργό Επικρατείας», αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

Ωστόσο, η δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη προκάλεσε την αντίδραση του Γιώργου Κουμουτσάκου, ο οποίος εξέδωσε νέα ανακοίνωση απαντώντας στην κυβερνητική εκπρόσωπο. Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ αναφέρει: «Η καταδικαστική δήλωσή μου για την επίθεση στο σπίτι του κ. Φλαμπουράρη είναι πολύ σαφής για να μην την κατανοεί ή για να την παραποιεί η κυρία Γεροβασίλη. Ας την ξαναδιαβάσει. Αλήθεια, στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να κάνουν μια απλή δήλωση που να λέει: “Καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας απ΄όπου και εάν προέρχεται”. Μαζί με όλους τους Έλληνες την περιμένουμε χρόνια τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: