slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, με ανακοίνωση που εξέδωσε, συμπαραστέκεται και χαιρετίζει την κινητοποίηση των αγροτών στη Νάξο. Σημειώνει χαρακτηριστικά: Εξοντωτικά είναι τα μέτρα για τους μικρομεσαίους αγρότες που επιβάλλουν ΕΕ και συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με τη νέα ΚΑΠ και το τρίτο μνημόνιο και το ασφαλιστικό. Καμία αυταπάτη στις προσπάθειές τους να χρυσώσουν το χάπι στους μικρομεσαίους αγρότες, σερβίροντας δήθεν «μέτρα – προτεραιότητες, για τις ανάγκες του πρωτογενή τομέα». Παίζεται νέα φαρσοκωμωδία. Η αλήθεια είναι μία. Οι μικροί και μεσαίοι αγρότες ξεκληρίζονται. Σήμερα, δεν υπάρχει η πολυτέλεια της «συμπαράστασης από το καφενείο», «της απογοήτευσης», της «μοιρολατρίας» ούτε και της «διασποράς δυνάμεων». Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αδιαφορήσει ή να λιποψυχήσει ή να περιμένει «να βγάλουν άλλοι τα κάστανα από τη φωτιά». Καλούμε όλους τους αγροτοκτηνοτρόφους του νησιού μας σε αγωνιστικό ραντεβού με τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους ανέργους, τις οικογένειές μας στην απεργία στις 4 του Φλεβάρη για να μη κατατεθεί το έκτρωμα που ετοιμάζουν στη βουλή.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, με ανακοίνωση που εξέδωσε, συμπαραστέκεται και χαιρετίζει την κινητοποίηση των αγροτών στη Νάξο.
Σημειώνει χαρακτηριστικά:
Εξοντωτικά είναι τα μέτρα για τους μικρομεσαίους αγρότες που επιβάλλουν ΕΕ και συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με τη νέα ΚΑΠ και το τρίτο μνημόνιο και το ασφαλιστικό.
Καμία αυταπάτη στις προσπάθειές τους να χρυσώσουν το
χάπι στους μικρομεσαίους αγρότες, σερβίροντας δήθεν «μέτρα – προτεραιότητες, για τις ανάγκες του πρωτογενή τομέα». Παίζεται νέα φαρσοκωμωδία.
Η αλήθεια είναι μία. Οι μικροί και μεσαίοι αγρότες ξεκληρίζονται.
Σήμερα, δεν υπάρχει η πολυτέλεια της «συμπαράστασης από το καφενείο», «της απογοήτευσης», της «μοιρολατρίας» ούτε και της «διασποράς δυνάμεων». Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αδιαφορήσει ή να λιποψυχήσει ή να περιμένει «να βγάλουν άλλοι τα κάστανα από τη φωτιά».
Καλούμε όλους τους αγροτοκτηνοτρόφους του νησιού μας σε αγωνιστικό ραντεβού με τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους ανέργους, τις οικογένειές μας στην απεργία στις 4 του Φλεβάρη για να μη κατατεθεί το έκτρωμα που ετοιμάζουν στη βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: