slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Τα φτηνά (δημοσκοπικά) κόλπα του Τζιτζικώστα


Οι φήμες που κυκλοφορούν ανάμεσα στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, αναφέρουν πως η εταιρεία e-voice διεξάγει "δημοσκοπικές έρευνες" κομμένες και ραμμένες για τον Απόστολο Τζτιτζικώστα... Ερευνάται δημοσιογραφικά αυτό...
Ως εκ τούτου τα όποια αποτελέσματα δεν μπορούν να θεωρούνται αξιόπιστα καθώς αφορούν άμεσα τον ένα και μόνο ένα υποψήφιο για την αρχηγία της ΝΔ.
Πάρα ταύτα σε μία προσπάθεια καταστρατήγησης της κοινής γνώμης αλλά και προσπαθώντας να δημιουργήσουν στρεβλές εντυπώσεις δίνουν στη δημοσιότητα αποσπασματικά στοιχεία από τα οποία προσπαθούν να πείσουν ότι αρχηγός της ΝΔ στις εσωκομματικές εκλογές της 20η Δεκεμβρίου εκλέγεται ο .... Απόστολος Τσιτζικώστας!!!!!!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εταιρεία είχε αναλάβει για λογαριασμό της ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά τις προεκλογικές έρευνες του Ιανουαρίου του 2015 από τις οποίες προέκυπτε ότι η ΝΔ θα έχανε, αν έχανε, με το πολύ 2 μονάδες!!!!!!

Τώρα, λοιπόν, προβλέπει ότι θα κερδίσει ο Απόστολος Τζιτζικώστας σε εκλογικό σώμα 3 εκατομμυρίων (καλά διαβάσατε) ψηφοφόρων!!!!!

Τουτέστιν, για να βγάλει αρχηγό τον άνθρωπο που του παραγγέλνει τις έρευνες χρησιμοποιεί ως σίγουρους ψηφοφόρους λίγο λιγότερους από όσους ψήφισαν στις εθνικές εκλογές......

Και όλα αυτά για να προκύψει ότι ο “ηγέτης” Απόστολος ο οποίος σύμφωνα με την εταιρεία συγκινεί τα πλήθη προηγείται του Βαγγέλη Μειμαράκη μόλις κατά 0,9%.

Δηλαδή, για να βγει στα χαρτιά σώνει και καλά αρχηγός ο Τζιτζικώστας ψηφίζει σχεδόν το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας!!!!!!!!!

Ποια είναι, όμως, η αλήθεια;;

Η αλήθεια είναι ότι στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά που αναφέραμε δίνει τώρα προβάδισμα στον Τζιτζικώστα 0,9% ενώ πριν το φιάσκο με την infosolutions έδινε προβάδισμα στον Μειμαράκη 3 μονάδες, ενώ όλες οι άλλες δημοσκοπικές εταιρείες έδιναν προβάδισμα στον Μεϊμαράκη περίπου 20 μονάδων.

Επίσης, για να βγάλει πάση θυσία τον Τζιτζικώστα αρχηγό, με οριακό προβάδισμα, κράτησε το ίδιο ποσοστό στην πρόθεση ψήφου για τον Μειμαράκη (δηλαδή όσο είχε πριν 20 μέρες) και έριξε τον Άδωνη 1,5% την οποία προσέθεσε στον Τζιτζικώστα.

Όμως με "κωμωδία" νούμερα και στατιστικές του καφενείου, δεν εκλέγεται αρχηγός σε ένα μεγάλο κόμμα όπως η ΝΔ.

Στις 20 Δεκεμβρίου οι ψηφοφόροι της ΝΔ θα δώσουν την πραγματική απάντηση και σε αυτούς που με το ζόρι θέλουν να εκλεγούν ερήμην του εκλογικού σώματος και ...στα δεκανίκια τους.

“Κυριακή κοντή γιορτή” που λέει και ο σοφός λαός...



Ινστρούκτορας

www.tokentro.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: