slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δείτε δημοσκόπηση ΣΟΚ.... από ΜΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ



Άνετο προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει η έρευνα του κέντρου ερευνών Bridging Europe, με το κυβερνών κόμμα να προηγείται μόνο...με 12,6 μονάδες.

Ειδικότερα, στην εκτίμηση πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 25,8%, με την Ν.Δ. να ακολουθεί με 13,2%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με 6,6% και ακολουθούν ΚΚΕ με 6,2%, Δημοκρατική Συμπαράταξη με 4,3% και Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,6%. Εκτός Βουλής μένουν Ένωση Κεντρώων (2,8%), Λαϊκή Ενότητα (2,8%) και Ποτάμι (2,1%).
.........

Έτσι ακριβώς μας έστειλε την είδηση το συριζαϊκό blog http://papatzides.blogspot.gr/2015/12/13-25-36.html

Μετά προσέξαμε ποιός έκανε τη "δημοσκόπηση": το ανύπαρκτο μαγαζάκι του ΣΥΡΙΖΑ ονόματι Bringing Europe, δηλαδή μια ΜΚΟ της πλάκας του συριζαίου Δημήτρη Ραπίδη (https://twitter.com/rapidis), ο οποίος αυτοσυστήνεται ως ...guru blogger. Ξύσ΄τα αρχίδια ΄ς με γκασμά, που λένε και στα χωριά μας (γιατί εμείς είμαστε από χωριό).

Φυσικά, δεν είναι εταιρεία δημοσκοπήσεων, οι μετρήσεις της έχουν την ίδια αξία με τις ψηφοφορίες που κάνει ένα blog, δεν ελέγχεται από κανέναν, γενικώς είναι ένα από τα χιλιάδες μαγαζάκια opinion makers, οι οποίοι δεν έχουν κάνει καμιά κανονική δουλειά στη ζωή τους, αλλά όλως περιέργως τη "βγάζουν ζάχαρη" σε όλη τη ζωή τους.

Φ.Μ.
http://makpress.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: