slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Χαρακτηρίζει προσχηματικά όσα είπε ο Μεϊμαράκης για να παραμείνει στην καρέκλα του περιφερειάρχη

 Τζιτζικώστας: Δεν σκοπεύω να παραιτηθώ από περιφερειάρχης
Αμέσως μετά τις δηλώσεις του Ευάγγελου Μεϊμαράκη που δήλωσε ότι παραιτείται από μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ με την προϋπόθεση και οι υπόλοιποι υποψήφιοι πρόεδροι να παραιτηθούν από τις θέσεις τους, ήρθε η απάντηση από το περιβάλλον του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δεν δείχνει διατεθειμένος να παραιτηθεί από τη θέση του, ενώ πρόσωπα που είναι κοντά στον κ.Τζιτζικώστα αναφέρουν πως η Περιφέρεια δεν έχει καμία σχέση με τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ.

Παράλληλα ο κ.Τζιτζικώστας, μετά την παραίτηση του προέδρου της ΝΔ, «προσχηματικά τα όσα είπε ο Μεϊμαράκης».

«Δεν τίθεται θέμα παραίτησης του Απόστολου Τζιτζικώστα. Η θέση του στην περιφέρεια δεν είναι κομματική και το κυριότερο, είναι εκλεγμένος» τονίζουν συνεργάτες του.

«Εκλογές την ερχόμενη Κυριακή»

Νωρίτερα ο υποψήφιος για την προεδρεία του κόμματος, Απόστολος Τζιτζικώστας ζήτησε τη διεξαγωγή των εσωτερικών εκλογών την ερχόμενη Κυριακή. Μιλώντας, στον Ant1, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υπήρξε σκοπιμότητα μη πραγματοποίησης της διαδικασίας, ενώ έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος γι' αυτό.

Ο κ. Τζιτζικώστας ζήτησε την παραίτηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του Ανδρέα Παπαμιμίκου, οι οποίοι, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι υπεύθυνοι για την αναβολή των εκλογών.

«Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που ορίστηκε από τον Αντώνη Σαμαρά για να οδηγήσει την παράταξη σε εκλογές, ήταν εκείνος που είχε πει από την πρώτη στιγμή πως δεν πιστεύει σε αυτή τη διαδικασία και τελικά η διαδικασία δεν έγινε», σχολίασε ο κ. Τζιτζικώστας για την απουσία και των δύο.

«Το φιάσκο που έγινε εχθές ενίσχυσε τον ΣΥΡΙΖΑ. Δε θα κάνουμε τη χάρη στον ΣΥΡΙΖΑ, θα έχουμε νέο αρχηγό. Θα τους ενώσω όλους», ανέφερε.

«Χθές η Νέα Δημοκρατία θα γύριζε σελίδα, αυτή ήταν η εντολή του κόσμου. Η Νέα Δημοκρατία σήμερα θα είχε νέο αρχηγό», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τζιτζικώστας τονίζοντας ότι «ο κόσμος κατάλαβε γιατί πολεμήθηκα τόσο πολύ. Την επόμενη μέρα θα ήμουν κάποιος που δε θα είχα να χρωστάω σε κανέναν», προσέθεσε.

«Το γκρίζο δεν ταιριάζει στην παράταξη. Είμαι εδώ για να διασφαλίσω την ενότητα της παράταξης», επεσήμανε, καλώντας τους Νεοδημοκράτες να συμμετάσχουν στην εκλογή ανάδειξης του νέου προέδρου του κόμματος.


Πηγή: Τζιτζικώστας: Δεν σκοπεύω να παραιτηθώ από περιφερειάρχης | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/237116/tzitzikostas-den-skopeyo-na-paraititho-apo-perifereiarhis#ixzz3sJNHJOL2

Δεν υπάρχουν σχόλια: