slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Bορίδης: Δεν έχω καμία σχέση με την εταιρεία που έκανε τις εκλογές στη ΝΔ

«ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ»

Μέσω Twitter έδωσε απάντηση στα όσα του καταλόγισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης για σχέσεις συνεργασίας με την εταιρία που οδήγησε στο φιάσκο των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας ο Μάκης Βορίδης.
«Καμία σχέση, δικηγορική ή άλλη, με την εταιρεία που ανέλαβε τις εκλογές στη ΝΔ. Περιμένω τα στοιχεία του κ. Μεϊμαράκη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βορίδης.



Απαντώντας σε ερώτηση του iefimerida ο κ. Βορίδης διευκρίνισε ότι ακόμη και αν είχε δοθεί έργο στην εν λόγω εταιρεία όσο ήταν υπουργός Υγείας, το έργο αυτό το δίνουν οι διοικητές των νοσοκομείων, όχι ο υπουργός.

Ας σημειωθεί ότι ο κ. Βορίδης ζήτησε χθες την παραίτηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη από τη θέση του μεταβατικού προέδρου και τον κατηγόρησε ότι είναι υπεύθυνος για το φιάσκο της εκλογής προέδρου στη ΝΔ.

Απαντώντας σήμερα το πρωί ο κ. Μεϊμαράκης τον κατηγόρησε:
Οταν έγινε διαγωνισμός για εταιρεία, ελέχθη ότι είναι η εταιρεία που θα κάνει καλά τη δουλειά της
Υπουργοί της κυβέρνησης έδωσαν εργασίες σε αυτή την εταιρεία, π.χ. ο κ. Βορίδης ήταν υπουργός της τότε κυβέρνησης και ήξερε την εταιρεία, είχε και δικηγορικές σχέσεις μαζί της
Οι άρτι αφιχθέντες να είναι πιο προσεκτικοί στις δηλώσεις τους
Και ο κ. Σαμαράς είχε εγγυηθεί σε συνεργάτη δικό μου για την εταιρεία
Γιατί εκπλήσσονται όλοι;
Το Μέγαρο Μαξίμου επί Σαμαρά γνώριζε την εταιρεία και όλοι εγγυήθηκαν
Πιστεύω ότι μπορούμε να επιλύσουμε το πρόβλημα

Πηγή: Bορίδης: Δεν έχω καμία σχέση με την εταιρεία που έκανε τις εκλογές στη ΝΔ | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/237131/boridis-den-eho-kamia-shesi-me-tin-etaireia-poy-ekane-tis-ekloges-sti-nd#ixzz3sJFHpVSd

Δεν υπάρχουν σχόλια: