slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

3o ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΒΛΙ HEAVEN'S CAFE



Βαθμολογίες των ομίλων και τα ζευγάρια της επόμενης φάσης

Με πολλές εκπλήξεις , ηχηρούς αποκλεισμούς και περιπετειώδεις προκρίσεις ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του 3ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι «HEAVENS CAFÉ» Στην διαδικασία των 4ων ομίλων συμμετείχαν 52 παίκτες (4x13) και διεξήχθησαν συνολικά 312 παιχνίδια!!!!!

Το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση των 32 παίρνουν οι 8 πρώτοι από κάθε όμιλο οι οποίοι θα συναντηθούν χιαστή με τους αντιπάλους τους (ο 1ος του 1ου ομίλου με τον 8ο του 4ου κλπ) σε νοκ αουτ αγώνες των 2 νικηφόρων παιχνιδιών σύμφωνα με τα< πρότυπα του Champions league.


Αίσθηση προκάλεσε ο πρόωρος αποκλεισμός των δυο πρώην πρωταθλητών Θ. Σορώκου (2013) και Β. Καραθανάση(2014) οι οποίοι ξεκίνησαν ως αδιαμφισβήτητα φαβορί στους ομίλους τους αλλά στην συνέχεια προδόθηκαν από τον παράγοντα τύχη.
Η οργανωτική επιτροπή εύχεται καλή τύχη σε όλους τους παίκτες που εξακολουθούν να δίνουν μάχη για την διεκδίκηση του τίτλου και εκφράζει από καρδιάς τις ευχαριστίες της σε αυτούς που αποχωρούν υπενθυμίζοντας τους ότι νίκη είναι η συμμετοχή και η χαρά του παιχνιδιού. Φάση κατάταξης που διανύουμε τώρα θα διαρκέσει μέχρι 29/11/2015.
ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ : (Παιχνιδούπολη «JUMBO») , (Γιάννης Βιντζηλαίος (Ρακί-κρασί),
(PASSENGERS TOURS ), (Art Cafe "Παλιά Αγορά" ), ("Fragile Bar" ), («ΡANTEBOY»).






Δεν υπάρχουν σχόλια: