slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Στην 3η Έκθεση Τροφίμων & Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου - Πρόσκληση στους παραγωγούς


Από τις 29 Ιανουαρίου έως την 1η Φεβρουαρίου θα διαρκέσει στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό η 3ηΈκθεση Τροφίμων & Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ, στην οποία θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.
Θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την αποτελεσματική προβολή και ανάδειξη των τοπικών προϊόντων της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, η Περιφέρεια παρέχει τη δυνατότητα σύναψης των πλέον συμφερουσών συμφωνιών για τους παραγωγούς της, με τη μίσθωση χώρου τόσο στην αίθουσα του χονδρεμπορίου, όσο και στην αίθουσα της λιανικής πώλησης.

Έτσι, καλούνται όσοι παραγωγοί του Νοτίου Αιγαίου μεταποιούν ή/και τυποποιούν αγροτικά προϊόντα (τρόφιμα & ποτά) και επιθυμούν να έχουν παρουσία στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Περιφέρεια, να το δηλώσουν έως τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στη σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα (www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=6612), διευκρινίζοντας το χώρο ενδιαφέροντος τους (χονδρικής ή λιανικής πώλησης).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2281082380 (κ. Ντίνα Βλάχου - Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων) και 2241360567 (κ. Τάνια Ρούσσου - Προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: