slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το ΕΕΕΕΚ Νάξου κοντά στα κορίτσια του Πανναξιακού


Γράφτηκε από ΜΠΑΜΠΗΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ

ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΑΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ.
Ένα απρόσμενο αλλά ευχάριστο διάλειμμα από την πίεση της σκληρής προπόνησης είχαν σήμερα προπονητές και αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ καθώς είχαν ξεχωριστούς επισκέπτες.


Ο Στράτος Φουτάκογλου, διευθυντής του ΕΕΕΕΚ Νάξου (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Νάξου) και οι μαθητές του επισκέφθηκαν το κλειστό γυμναστήριο και παρακολούθησαν μέρος της προπόνησης των κοριτσιών βόλεϊ του Πανναξιακού. Οι αθλήτριες της ομάδας δεν έχασαν ούτε λεπτό και άμεσα προσάρμοσαν το πρόγραμμά τους με βάση τους …επισκέπτες τους.

Η συνάντηση και η γνωριμία με τις αθλήτριες γέμισε τα παιδιά με χαρά, καθώς είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα κορίτσια του Πανναξιακού σε δράση, και αφού έπαιξαν μπάσκετ και βόλεϊ με τις αθλήτριες δεν έλειψαν και οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί τους καθώς ήταν ένα από τα καλύτερα δώρα που θα μπορούσαν να πάρουν.

Αφού ακούστηκαν τα γνωστά «ΟΛΕΕΕ» αθλήτριες και μαθητές φώναξαν όλοι μαζί «ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ» σαν μία ομάδα -οικογένεια τα παιδιά αποχώρησαν χαρούμενα.

Η αλήθεια είναι πως όλοι χάρηκαν από τη συγκεκριμένη …συνεργασία που μόνο χαρά μπορεί να προσφέρει σ” αυτά τα παιδιά αλλά και στα κορίτσια του Πανναξιακού για τα οποία ήταν μία καλή ευκαιρία για να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από τη πίεση των προπονήσεων ενόψει του επερχόμενου κρίσιμου αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Διευθυντής του ΕΕΕΕΚ Νάξου μας ζήτησε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της ομάδας κο. Σταμάτη Καπίρη, τον Προπονητή της ομάδας κο. Ζόραν Κόβασιτς, τον Team manager κο. Δημήτρη Βιτζηλαίο αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της συνάντησης αυτής.

Να τονίσουμε πως επιθυμία για να πραγματοποιηθεί αυτή η επίσκεψη αλλά και επόμενες κοινωνικές εκδηλώσεις της ομάδας που θα ακολουθήσουν ήταν του μεγάλου χορηγού του συλλόγου, της εταιρείας «Veronis – Jakobsen»

Δεν υπάρχουν σχόλια: