slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Συνέντευξη τύπου Συρμαλένιου, Συρίγου και Μανιού στη Σαντορίνη


Για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, τη συμφωνία με τους δανειστές και το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος μίλησαν οι τρεις υποψήφιοι βουλευτές κ.κ. Συρμαλένιος, Συρίγος και Μανιός σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στη Σαντορίνη, ενώ ταυτόχρονα απάντησαν και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.
Οι υποψήφιοι βουλευτές αναφέρθηκαν, επίσης, στην πρόοδο που έχει γίνει προκειμένου να αρχίσει τη λειτουργία του το νοσοκομείο της Σαντορίνης, τονίζοντας και οι τρεις την αναγκαιότητα να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ την αυτοδυναμία ώστε να λειτουργήσει στο άμεσο μέλλον το νοσοκομείο, που αποτελούσε άλλωστε προεκλογική εξαγγελία και στις προηγούμενες εκλογές.

Εδώ βρίσκεται ολόκληρη η συνέντευξη τύπου

Εδώ  το απόσπασμα του Νίκου Μανιού

Εδώ  το απόσπασμα του Αντώνη Συρίγου

Εδώ το απόσπασμα του Νίκου Συρμαλένιου

Εκτός των άλλων οι υποψήφιοι βουλευτές αναφέρθηκαν και στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει για να ανοίξει το Νοσοκομείο της Σαντορίνης. Και οι τρεις, τόνισαν την αναγκαιότητα να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ την αυτοδυναμία ώστε να λειτουργήσει στο άμεσο μέλλον το νοσοκομείο, που αποτελούσε άλλωστε προεκλογική εξαγγελία και στις προηγούμενες εκλογές.

Στην αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου παρευρέθη και ο Πρόεδρος της ΑΕΜΥ, που διαχειρίζεται το νέο νοσοκομείο, κ. Σταύρου, ο οποίος ανέλυσε όλες τις προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: