slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΠΑΣΟΚ:Μαζί δίνουμε τη λύση με τη στήριξη των Ευρωπαίων σοσιαλιστών


Ζάππειο 41 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ - Μαζί δίνουμε τη λύση με τη στήριξη των Ευρωπαίων σοσιαλιστών


Σε αυτή την κρίσιμη εκλογική μάχη, το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνο του. Έχει την απόλυτη στήριξη της μεγάλης πολιτικής οικογένειας των Ευρωπαίων σοσιαλιστικών, σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων και κεντροαριστερών δυνάμεων από τις άλλες 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Τη στήριξη αυτή έρχεται να εκφράσει ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES) Sergei Stanishev ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό στη σημερινή επετειακή εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο.
Το "παρών" δίνει και το αδελφό κόμμα από την Κύπρο μέσω της Αντιπροέδρου του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ Μαρίας Βασιλειάδου, η οποία θα απευθύνει χαιρετισμό.
Μηνύματα συμπαράταξης έστειλαν επίσης η μεταβατική ηγέτης του βρετανικού Εργατικού Κόμματος Harriet Harman, ο μεταβατικός Πρόεδρος του ρουμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (PSD) Liviu Dragnea, ο Πρόεδρος του Ουγγρικού Σοσιαλιστικού Κόμματος (MSZP) József Tóbiás, καθώς τη στήριξή τους έχουνε εκφράσει οι Γερμανοί Σοσιαλδημοκράτες (SPD), οι Γάλλοι Σοσιαλιστές (PS), το ισπανικό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα (PSOE), το ιταλικό Δημοκρατικό Κόμμα (PD) και δεκάδες άλλοι φίλοι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: