slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Λαφαζάνης: Θα κατηγορούμαστε εμείς οι συνεπείς και όχι ο Τσίπρας με τις κωλοτούμπες;

Προσθήκη λεζάντας

«Την κυβέρνηση δεν την έριξε κανείς, παραιτήθηκε» υποστήριξε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης απαντώντας στις κατηγορίες περί αποστασίας από τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Εμείς είμαστε συνεπείς με το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Θα κατηγορείται η συνέπεια και όχι η κωλοτούμπα; Δεν το κατάλαβα αυτό» επεσήμανε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ.

Οταν ρωτήθηκε «ποιος έκανε κωλοτούμπα;» απάντησε: «Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ».

Αποκάλυψε ότι είναι οριστικό ότι θα συνεργαστεί με την Ζωή Κωνσταντοπούλου στις εκλογές, αλλά ότι δεν έχουν καταλήξει ακόμη ως προς την μορφή, αν δηλαδή θα κάνει κόμμα η πρόεδρος της Βουλής ή αν θα συνεργαστεί ως προσωπικότητα. Οπως είπε τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η συμπόρευση της Λαϊκής Ενότητας με την τέως πρόεδρο της Βουλής.

Ο κ. Λαφαζάνης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για εφαρμογή ενός μνημονιακού σχεδίου που εξοντώνει τον ελληνικό λαό.

«Ο αντίπαλος της Αριστεράς είναι οι μνημονιακές δυνάμεις - ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ , Ποτάμι – το προεκλογικό πρόγραμμα των οποίων καταστρέφει την ελληνική κοινωνία. Χρειάζεται μεγάλο αντιμνημονιακό μέτωπο για να σταματήσουμε την συμφορά» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΕ.

Διευκρίνισε δε ότι δεν θα συμπορευτεί μετεκλογικά «ούτε με τον Τσίπρα, ούτε με τον Μεϊμαράκη ούτε με καμία άλλη μνημονιακή δύναμη».

Ο κ. Λαφαζάνης προέβλεψε ότι θα συγκυβερνήσουν μετεκλογικά ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ και Ποτάμι, σημειώνοντας πως «η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης αποτυπώνει τι θα γίνει μετεκλογικά» και προσέθεσε: «Μέχρι και τον Χριστοδουλάκη ξέθαψαν, τον υπουργό του Σημίτη».

Επανέλαβε ότι «δεν βγαίνει η χώρα από την κρίση μέσα στην Ευρωζώνη και με τα Μνημόνια» και διευκρίνισε πως «κάνουμε αυτή την εναλλακτική επιλογή για να μπορέσει η χώρα να ανασάνει».
Τέλος, είπε ότι ως υπουργός είχε εκφράσει τις διαφωνίες του έγκαιρα και στον ίδιο τον Αλεη Τσίπρα.



Πηγή: Λαφαζάνης: Θα κατηγορούμαστε εμείς οι συνεπείς και όχι ο Τσίπρας με τις κωλοτούμπες; | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/223559/lafazanis-tha-katigoroymaste-emeis-oi-synepeis-kai-ohi-o-tsipras-me-tis-kolotoympes#ixzz3kI8GnQPl

Δεν υπάρχουν σχόλια: