slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μεϊμαράκης: Πολιτική σταθερότητα, συνεργασίες, αλλαγές, το τρίπτυχο για τη νέα πορεία

 
Την ανάγκη να υπάρξει ανοιχτός διάλογος και καθαρές κουβέντες κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου επισημαίνει σε διάγγελμά του ο πρόεδρος της Ν.Δ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος ζητεί να υπάρξουν τουλάχιστον δύο ντιμπέιτ: ένα με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και ένα δεύτερο με τον κ. Τσίπρα.
«Προκαταβολικά δηλώνω ότι δέχομαι όποιους όρους και όποιες προϋποθέσεις θέσει. Φτάνει να γίνει αυτός ο διάλογος. Γιατί οι πολίτες πρέπει να έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να κρίνουν και να συγκρίνουν», τονίζει ο κ. Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, πως η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και πως το επόμενο διάστημα θα κριθεί αν η Πατρίδα μας θα διασφαλίσει οριστικά την ευρωπαϊκή της προοπτική και ένα καλύτερο μέλλον ή αν θα οδηγηθεί στην αστάθεια και την αβεβαιότητα.

Σύμφωνα με τον κ. Μεϊμαράκη, το νέο ξεκίνημα της χώρας θα στηριχθεί σε τρεις άξονες: Πρώτον, στη διασφάλιση κλίματος πολιτικής σταθερότητας για τα επόμενα κρίσιμα χρόνια. Δεύτερον, στις συναινέσεις και συνεργασίες όλων των υγιών πολιτικών δυνάμεων της χώρας. Είναι αναγκαία προϋπόθεση για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα σημερινά προβλήματα. Τρίτον, στην εφαρμογή ενός Νέου Εθνικού Προγράμματος μεγάλων αλλαγών, πέρα και πάνω από το μνημόνιο, για να επιστρέψει η πατρίδα μας στον δρόμο της ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής.

«Για να πετύχουμε απαιτείται μεγάλη εθνική προσπάθεια. Με επιστράτευση κάθε ικανού και άξιου. Με σκληρή και συλλογική δουλειά από όλους τους Έλληνες. Κανένας δεν περισσεύει. Μόνος του ο καθένας δεν μπορεί να πετύχει πολλά. Όλοι μαζί, όμως, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα», τονίζει ο πρόεδρος της Ν.Δ.

«Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές οφείλουμε όλοι να αποφύγουμε κάθε προσπάθεια πόλωσης και διχασμού. Κυρίως, κάθε προσπάθεια παραπληροφόρησης και εξαπάτησης των Ελλήνων», προσθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: