slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΚΡΙΜΑ!Τα «π@@σταριά»... έφαγαν από υπουργό τον Νικόλα


«Φωτιά» στα social media, που φρόντισαν να θυμίσουν τι είχε πει ο κ. Νικολόπουλος για τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου
«Φωτιά» πήραν τα ελληνικά social media στο άκουσμα περί πιθανής υπουργοποίησης του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Νίκου Νικολοπουλου.
Ο καταιγισμός αρνητικών σχολίων -ακόμα και από γνωστούς λογαριασμούς του Twitter που υποστηρίζουν φανατικά τον ΣΥΡΙΖΑ- ήταν πρωτοφανής, με αρκετούς να θυμίζουν το χυδαίο σχόλιο του κ. Νικολοπουλου για τον πρωθυπουργό του Λουξεμβουργου.

Το περασμένο καλοκαίρι. στο άκουσμα της είδησης περί πρότασης γάμου του Λουξεμβούργιου πρωθυπουργού στον αγαπημένο του, ο κ Νικολοπουλος έγραψε: «Από την Ευρώπη των εθνών - κρατών στην Ευρώπη των... π@@σταριών».

Εκτός αυτού, η συνολική παρουσία του κ. Νικολοπουλου φαίνεται πως προκαλεί «αλλεργία» στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι μπορούν να ανεχθούν τα υπόλοιπα μέλη των ΑΝΕΛ, αλλά όχι τον ίδιο.

Ορισμένες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η σφοδρή αντίδραση ήταν και ο λόγος που σβήστηκε το όνομά του από τη λίστα με τα νέα υπουργεία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι προοριζόταν για το υπουργείο Εργασίας και, αν αυτό ευσταθεί, τότε θα ειναι η δεύτερη φορά που ο κ. Νικολοπουλος φθάνει στην υπουργική «πηγή», αλλά δεν πίνει από το νερό της.

Πάντως, συνεργάτες του κ. Νικολοπουλου διαψεύδουν ότι του προτάθηκε υπουργείο και υποστηρίζουν πως εξ αρχής η συμφωνία ήταν να μείνει εκτός κυβερνητικού σχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: