slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κλαίει ο εργατολόγος των Συνταξιούχων με τα εκατομμύρια ευρώ : Ο Τσίπρας δεν μου πρότεινε τίποτα αν και διπλασίασα τους σταυρούς μου


Αλέξη έχε υπόψη σου ότι όσοι ήρθαν από άλλα κόμματα είναι οι πλέον επικίνδυνοι να στην κάνουν... με την ίδια ευκολία που πούλησαν τους προηγούμενους θα πουλήσουν κι εσένα
Ηταν η έκπληξη της νέας κυβέρνησης, με την έννοια ότι όλοι περίμεναν να υπουργοποιηθεί. Ο λόγος για τον Αλέξη Μητρόπουλο, που δεν έγινε υπουργός. Σήμερα αποκάλυψε τι έχει συμβεί, προειδοποιώντας τι δεν θα.... επιτρέψει στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας σήμερα στον Βήμα FM, δήλωσε: «Δεν μου προτάθηκε ποτέ τίποτα, κανένα υπουργείο». Και πρόσθεσε ότι δεν έχει επικοινωνήσει τις τελευταίες μέρες με τον Αλέξη Τσίπρα, ούτε το έχει επιδιώξει, αφού αντιλαμβάνεται ότι έχει πολλές ασχολίες.

Πρόσθεσε πως δεν νιώθει πικρία, ότι τον ίδιο τον ενδιαφέρει ο συναρπαστικός αγώνας και όχι ο προορισμός. Τόνισε όμως με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως θα δώσει μάχη για να μην περάσει ούτε μια μνημονιακή ρύθμιση από την κυβέρνηση Τσίπρα και ότι θα είναι απέναντι σε όποιον το επιχειρήσει. «Δεν θα το επιτρέψω», δήλωσε.

Δεν παρέλειψε βέβαια να πει ξανά και ξανά πως υπερδιπλασίασε τους σταυρούς του σε αυτές τις εκλογές, ότι ήταν το πρώτο πρόσωπο που σηματοδότησε τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ και ότι εγκατέλειψε το ΠΑΣΟΚ σε μια στιγμή που ήταν ιδιαίτερα ισχυροποιημένος για να συνεργαστεί με τον Αλέξη Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: