slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων της Ν.Δ., κ. Γιώργου Βακόνδιου στο Επιμελητήριο Κυκλάδων


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου, συνάντηση στα γραφεία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων μεταξύ του υποψηφίου βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργου Βακόνδιου, του Προέδρου του Επιμελητηρίου, κ.Γιάννη Ρούσσου, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και στελεχών του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Ο κ. Ρούσσος παρουσίασε συνοπτικά τα βασικά θέματα που απασχολούν τον νομό την κρίσιμη αυτή
χρονική περίοδο. Ενδεικτικά, μεταξύ άλλων, συζητήθηκε η κατάργηση των συντελεστών του Φ.Π.Α. όπου ο κ. Βακόνδιος τόνισε την πάγια και κατηγορηματική του θέση για την διατήρηση του χαμηλού Φ.Π.Α. στις νησιωτικές περιοχές καθώς οι επιπρόσθετες επιβαρύνσεις των μεταφορικών εξισώνουν την όποια φαινομενική διαφορά. Με αφορμή την επαγγελματική ενασχόληση του υποψήφιου βουλευτή με ζητήματα τουρισμού και ακτοπλοΐας, συζητήθηκε εκτενώς η παρούσα κατάσταση και οι αναγκαίες παρεμβάσεις που απαιτούνται. Συζητήθηκε επιπλέον το θέμα της ρευστότητας των επιχειρήσεων όπου υπογραμμίστηκε η ανάγκη δημιουργίας κατάλληλων προϋποθέσεων για τη διευκόλυνση των επιχειρήσεων του νομού.

Ο κ. Ρούσσος δήλωσε εκ μέρους του Επιμελητηρίου ότι ο φορέας είναι πάντα ανοιχτός στον διάλογο με όλους όσους δραστηριοποιούνται στο δημόσιο βίο του τόπου και εργάζονται για την ουσιαστική και άμεση βελτίωση των επιχειρηματικών και κοινωνικών συνθηκών για τους Κυκλαδίτες. Τέλος, ευχαρίστησε τον κ. Βακόνδιο για τη συστηματική επαφή που διατηρεί με το Επιμελητήριο και την πρόθυμη ανταλλαγή απόψεων σε διάφορα σημαντικά θέματα που αφορούν στην περιοχή.

http://cyclades24.gr/ekloges/index.php/eidiseis/264-episkepsi-tou-ypopsifiou-voulefti-kykladon-tis-n-d-k-giorgou-vakondiou-sto-epimelitirio-kykladon

Δεν υπάρχουν σχόλια: