slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Περιοδεία στη Σύρο του Χάλαρη Μιχάλη, Υποψηφίου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη

Συνεχίζοντας τον προεκλογικό του αγώνα ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑ.ΣΟ.Κ στις Κυκλάδες κ. Μιχάλης Χάλαρης επισκέφτηκε σήμερα,19/1, την Σύρο και συναντήθηκε με τους τοπικούς παράγοντες τόσο στην Ερμούπολη όσο και γενικά στο νησί της Σύρου.
Συγκεκριμένα ο κ. Χάλαρης επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Σύρου -Ερμούπολης κ. Γ. ΜΑΡΑΓΚΟ και ενημερώθηκε για όλα τα τρέχοντα προβλήματα και για τα μελλοντικά προγράμματα του νησιού.
Οι δύο πολιτικοί άνδρες κουβέντιασαν τα θέματα σε βάθος και έδειξαν την εμπιστοσύνη τους για μελλοντική συνεργασία ειδικά στα θέματα που αφορούν τα δίκτυα υποδομής της πόλης αποχέτευσης, ύδρευσης κλπ, για τα οποία ο κ. Χάλαρης λόγω επιστημονικής κατάρτισης τόσο ως διδάκτωρ Χημικός όσο και ως ανώτερος αξιωματικός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, διαθέτει ιδιαίτερη γνώση και ευαισθησία.
Ο κ. Χάλαρης και ο επικεφαλής του Δήμου Ερμούπολης έδειξαν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την συνάντηση υποσχόμενοι μελλοντική συνεργασία για την καλυτέρευση της διαβίωσης των κατοίκων του νησιού.

Στη συνέχεια ο κ. Χάλαρης επισκέφτηκε τον Αντιπεριφεριάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη και παρουσία της Έπαρχου Σαντορίνης κ. Θεώνη Λειβαδάρου συζήτησαν για τα προβλήματα τόσο της Περιφέρειας αλλά κυρίως των Κυκλάδων και αφού συνομίλησε και με τους υπαλλήλους της υπηρεσίας ευχαρίστησε τους δύο πολιτικούς παράγοντες και αποχώρησε.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Χάλαρης έχοντας καταγράψει πολύ σημαντικό έργο ως επι τριετία Ειδικός Γραμματέας στο Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε), θεωρώντας ότι το Σ.ΕΠ.Ε είναι κομμάτι του εαυτού του, δεν παρέλειψε να επισκεφτεί το τοπικό Γραφείο των Επιθεωρητών και να συζητήσει μαζί τους.

Ως νέος πολιτικός και με την θέληση να ενημερωθεί από κάθε άποψη για την λειτουργία του κρατικού μηχανισμού τόσο της Ερμούπολης, όσο και των Κυκλάδων γενικά, ο κ. Χάλαρης επισκέφτηκε σχεδόν όλες τα υπηρεσίες όπως, Τελωνείο, Γενικό Χημείο του Κράτους, ΕΛΤΑ, Αναπτυξιακή Εταιρεία Κυκλάδων, Δημοτική Βιβλιοθήκη, ΔΕΔΗΕ, ΔΕΥΑ Σύρου, Δικαστήρια κ.α

Δεν παρέλειψε να επισκεφτεί και ιδιωτικές επιχειρήσεις και καταστήματα της αγοράς της Ερμούπολης όπως την ΚΟΣΜΟΤΕ, καφετέριες συνομιλώντας με νεολαίους, εμπορικά καταστήματα κλπ.

Τέλος ο κ. Χάλαρης φιλοξενήθηκε στο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Αιγαίο TV Σύρου για 45 λεπτά απαντώντας σε ερωτήματα δημοσιογράφου.

Αύριο Τρίτη ο κ. Χάλαρης θα επισκεφτεί την Τήνο και θα επιστρέψει την Τετάρτη στη Σύρο.

Το προσωπικό μου ιστολόγιο: http://chalarismichalis.blogspot.com
Follow me on Twitter: www.twitter.com/ChalarisMichail     (@ChalarisMichail)
Join me on Linkedin: www.linkedin.com/chalarismichail

Watch me on  Youtube

Find me on g+ : google.com/+ChalarisMichail

Δεν υπάρχουν σχόλια: