slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ! ΕΙΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ! «Η ΝΔ έκλεψε τον Χατζημαρκάκη από το ΠΑΣΟΚ»

Εντάξει να πάρουμε Γκερέκου ή Οικονόμου που δεν έχουν προκαλέσει και προπάντων δεν έχει ακουστεί το όνομά τους για λαμογιές αλλά όχι το κάθε λαμόγιο που κυκλοφορεί αριστερά και δεξιά... Ρε σεις ο άνθρωπος πιάστηκε με κλεμμένο διδακτορικό, πήγε στα Σκόπια και μιλούσε για "μακεδονική" γλώσσα και εσείς θα μας τον φορτώσετε; Έλεος δηλ!!! Και προσέχετε τους συμβουλάτορες-σαλτιμπάγκους που σας λένε ότι θα βγείτε κερδισμένοι από τέτοιες μεταγραφές γιατί στο τέλος θα χάσετε και την ψήφο τη δικιά μας...

Mια νέα μεταγραφή από το ΠΑΣΟΚ, φημολογείται τις τελευταίες ώρες, ότι ετοιμάζει η ΝΔ. Μετά την Αντζελα Γκερέκου, ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με πληροφορίες, θα εντάξει στα ψηφοδέλτια του κόμματός του και τον Γιώργο Χατζημαρκάκη.

Ο κ. Χατζημαρκάκης, είχε εκλεγεί στο παρελθόν ευρωβουλευτής στη Γερμανία, στη συνέχεια είχε ιδρύσει δικό του κόμμα, αλλά πριν λίγο καιρό είχε συμφωνήσει με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να κατέβει στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο.

Προ μηνών ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ως υπουργός Εξωτερικών, είχε ορίσει τον Γιώργο Χατζημαρκάκη Πρέσβη εκ Προσωπικοτήτων, ενώ, είχε τονίσει τότε ότι ο Γιώργος Χατζημαρκάκης «με την εμπειρία του και τις γνωριμίες του μπορεί να βοηθήσει τη χώρα στα ζητήματα ευρωπαϊκής στρατηγικής, σε διμερές και πολυμερές επίπεδο, με έμφαση φυσικά στα θέματα οικονομίας και ανάπτυξης».

Σύμφωνα, όμως, με τελευταίες πληροφορίες, ο κ. Χατζημαρκάκης θα ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, πιθανότατα σε μη εκλόγιμη θέση. Οπως και να έχει όλες οι απορίες θα λυθούν τις επόμενες ώρες καθώς σήμερα πρέπει να κατατεθούν όλα τα ψηφοδέλτια στον Αρειο Πάγο.

Σημειώνεται ότι χθες ανακοινώθηκε και η πρσχώρηση του ανεξάρτητου, εκλεγμένου με τη ΔΗΜΑΡ στην τελευταία Βουλή, βουλευτή, Βασίλη Οικονόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: