slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πανναξιακός ΑΟ: Ευχαριστίες στον Πανθηραϊκό και επίθεση σε Βαρούχα



Τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ Α.Ο. ευχαριστούν τη διοίκηση του ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΥ Α.Ο., για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στη Ναξιακή ομάδα στον αγώνα, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Κυκλάδων, που διεξήχθη στη Σαντορίνη την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου.
Ο Πανναξιακός κάνει ιδιαίτερη μνεία στο μέλος του Δ.Σ. του Πανθηραϊκού (Ναξιώτη) Μάκη Βασαλάκη στον οποίο "είναι υπόχρεος" όπως αναφέρει σε ευχαριστήρια ανακοίνωση που εξέδωσε.
Επίσης συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές του Πανθηραϊκού, για το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν καθώς και για την φιλοξενία τους.
Τέλος στην ανακοίνωση του, ο Πανναξιακός, επιτίθεται στον Βαρούχα τον οποίο χαρακτηρίζει "μποξέρ": "Μοναδική εξαίρεση στο απόλυτα πολιτισμένο κλίμα, αποτέλεσε ο αντίπαλος «μποξέρ» Βαρούχας, που κατάφερε αρκετά δολοφονικά χτυπήματα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, δύο εκ των οποίων κατέληξαν στο Νοσοκομείο, χωρίς να αντικρίσει ούτε καν την κίτρινη κάρτα του διαιτητή κ. Μαθιουδάκη".
Για του λόγου το αληθές, ο Πανναξιακός παραθέτει την φωτογραφία του Κουφόπουλου, με ράμματα στο επάνω χείλος και την ιατρική γνωμάτευση από το νοσοκομείο Νάξου για τον Βιλαντώνη που έχει κάταγμα στα πλευρά...
 
 
 




Δεν υπάρχουν σχόλια: