slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Εξαργυρώνοντας το γλείψιμο στο Σύριζα από τα τηλεπαράθυρα αναλαμβάνει νέος πρόεδρος στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ο καθηγητής Χαράλαμπος Γκότσης

Προσθήκη λεζάντας

Ο καθηγητής Χαράλαμπος Γκότσης είναι ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της HuffPost Greece o διορισμός του κ. Γκότση υπογράφηκε από τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κληθεί για ακρόαση από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Ο κ. Γκότσης είναι καθηγητής στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά. Σπούδασε οικονομικά στα Πανεπιστήμια Αμβούργου και Marburg Γερμανίας από όπου απέκτησε και τον τίτλο του διδάκτορος με θέμα διατριβής «Η συμβολή του Τραπεζικού Συστήματος στη χρηματοδότηση της οικονομίας στην Ελλάδα».

Διδάσκει Μακροοικονομική, Οικονομική Πολιτική, Διεθνές Εμπόριο, Τραπεζική Οικονομική, Χρήμα και Τράπεζες, Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις, κ.α. Επίσης διδάσκει στα Μεταπτυχιακά Τμήματα E-MBA, MBA και MBA-Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα αφορούν σε θέματα Μακροοικονομικής, Οικονομικής Πολιτικής, Τραπεζικά και Διεθνούς Εμπορίου. Έχει συγγράψει σειρά βιβλίων καθώς και πολυάριθμα άρθρα σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά.

Έχει χρηματίσει Πρόεδρος, Δ/νων Σύμβουλος και Σύμβουλος σε πολλές επιχειρήσεις του χρηματωπιστωτικού αλλά και του τομέα μεταποίησης. Διαθέτει πλούσια συνεδριακή και σεμιναριακή εμπειρία όπου συμμετείχε με πλήθος εισηγήσεων.http://www.huffingtonpost.gr/2015/11/06/oikonomia-proedros-_n_8492882.html?ref=topbar

Δεν υπάρχουν σχόλια: