slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ομολογία εργολάβου Φλαμπουράρη για φορολογική λαίλαπα



Αίσθηση προκάλεσε η ομιλία στη Βουλή του υπουργου Επικρατείας Αλεκου Φλαμπουράρη καθώς παραδέχθηκε ότι στην συμφωνία υπάρχει υπερφορoλόγηση.
Αίσθηση προκάλεσε η ομιλία στη Βουλή του υπουργου ΕπικρατείαςΑλέκου Φλαμπουράρη καθώς παραδέχθηκε ότι στην συμφωνία υπάρχει υπερφορoλόγηση.
«Να είμαστε ειλικρινείς. Υπάρχουν και σκληρές πτυχές στην συμφωνία, αλλά υποσχόμαστε ότι θα την υλοποιήσουμε, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ξεφύγουμε από την δίνη της κρίσης. Βασικό αρνητικό μέτρο είναι υπερφορολόγηση που συνεχίζεται» ομολόγησε, για να προσθέσει ωστόσο ότι «θα φέρουμε δύο μέτρα για να μειώσουμε την υπερφορολόγηση μέχρι εξαφανίσεως. Την πάταξη της φοροδιαφυγής και την φορολόγηση μεγαλύτερων εισοδημάτων ώστε να ελαφρύνουμε τα μικρότερα. Αυτή την φορολογική λαίλαπα θα την μειώσουμε».

Ο κ. Φλαμπουράρης παραδέχθηκε επίσης ότι «είμαστε υποχρεωμένοι να υλοποιήσουμε τις ιδιωτικοποιήσεις, όπως το λιμάνι Πειραιά και τα 14 αεροδρόμια. Όμως έχουμε ως στόχο την διασφάλιση του δημόσιου συμφέροντος, την τήρηση των εργασιακών σχέσεων και την προστασία του περιβάλλοντος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: