slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Μετά τις καταγγελίες Θεοχάρη Ο Κωνσταντινόπουλος (ΠΑΣΟΚ) ζητά παρέμβαση του ΣΔΟΕ για τα «μαύρα ταμεία» Φλαμπουράρη


Την παρέμβαση του ΣΔΟΕ για να εξακριβωθεί εάν οι καταγγελίες του Χάρη Θεοχάρη περί «μαύρων ταμείων» της εταιρίας Φλαμπουράρη ευσταθούν, ζήτησε από τη Βουλή ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Την Τετάρτη, ο βουλευτής του Ποταμιού και πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων. Χάρης Θεοχάρης κατήγγειλε ότι μέχρι το 2010, ο κ. Φλαμπουράρης είχε στην πρώην εταιρία του ισολογισμό 75.000 ευρώ ενώ από το 2011 και μετά έχει κάθε χρόνο ισολογισμό ενός εκατομμυρίου ευρώ. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

«Χθες, έγινε μια καταγγελία από ένα βουλευτή μέσα στη Βουλή, κύριε υπουργέ. Έγινε μια καταγγελία από τον κ. Θεοχάρη για την εταιρεία του κ. Αλέξη Φλαμπουράρη, ότι στα ταμεία της υπάρχουν "μαύρα" χρήματα. Σας ρωτώ: Θα στείλετε το ΣΔΟΕ ή θα περιμένετε να βάλετε στο ΣΔΟΕ κάποιον δικό σας, που θα διασφαλίζει το τελικό πόρισμα; Σας ερωτώ: Θα στείλετε το ΣΔΟΕ, για να δούμε αν αυτό που είπε ένας βουλευτής στο ελληνικό Κοινοβούλιο από το βήμα είναι αλήθεια ή ψέματα; Εγώ σας ζητώ, σας καλώ και σας προκαλώ να ζητήσετε από το ΣΔΟΕ να ξεκαθαρίσει την υπόθεση» ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο κ. Κωνσταντινόπουλος.
http://www.e-typos.com/gr/politiki/article/153971/o-konstadinopoulos-pasok-zita-paremvasi-tou-sdoe-gia-ta-maura-tameia-flabourari/

Δεν υπάρχουν σχόλια: