slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Κι άλλες ...φορολογικές υποθέσεις που πονοκεφαλιάζουν το Μαξίμου «Ξεχασιάρης» υπουργός αμελούσε επί τριετίας να δηλώσει 1 εκατ. ευρώ «Ξεχασιάρης» υπουργός αμελούσε επί τριετίας να δηλώσει 1 εκατ. ευρώ Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, υπουργός «ξεχνούσε» επί τρία χρόνια να δηλώσει 1 εκ. ευρώ και αυτή δεν είναι η μόνη υπόθεση που προκαλεί "πονοκέφαλο" στην κυβέρνηση. Ο ...ξεχασιάρης υπουργός δήλωσε φέτος με συμπληρωματική δήλωση στο πόθεν έσχες του το ποσό του 1 εκ. ευρώ που αμελούσε επί τριετίας να δηλώσει. Η δεύτερη περίπτωση που προβληματίζει το Μαξίμου, αφορά κυβερνητικό στέλεχος με μετοχές σε ιδιωτική εταιρία. Δύο ακόμη φάκελοι για νυν και πρώην βουλευτές, χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης μιας και ο ένας σχετίζεται με πρώην βουλευτή, ο οποίος φέρεται να έχει φορολογικές εκκρεμότητες που πρέπει να ελεγχθούν από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες, ενώ ο δεύτερος με βουλευτή του οποίου το πόθεν έσχες ...μπάζει.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, υπουργός «ξεχνούσε» επί τρία χρόνια να δηλώσει 1 εκ. ευρώ και αυτή δεν είναι η μόνη υπόθεση που προκαλεί "πονοκέφαλο" στην κυβέρνηση.

Ο ...ξεχασιάρης υπουργός δήλωσε φέτος με συμπληρωματική δήλωση στο πόθεν έσχες του το ποσό του 1 εκ. ευρώ που αμελούσε επί τριετίας να δηλώσει.

Η δεύτερη περίπτωση που προβληματίζει το Μαξίμου, αφορά κυβερνητικό στέλεχος με μετοχές σε ιδιωτική εταιρία.

Δύο ακόμη φάκελοι για νυν και πρώην βουλευτές, χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης μιας και ο ένας σχετίζεται με πρώην βουλευτή, ο οποίος φέρεται να έχει φορολογικές εκκρεμότητες που πρέπει να ελεγχθούν από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες, ενώ ο δεύτερος με βουλευτή του οποίου το πόθεν έσχες ...μπάζει

Δεν υπάρχουν σχόλια: