slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο ο γιος του… αριστερού Τσίπρα και της «κομμουνίστριας» Περιστέρας (Photos)




Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για σχολείο που θεωρείται εκ των κορυφαίων στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τα προνήπια, νήπια και τα παιδιά του δημοτικού.

Η “Σχολή Χιλλ” είναι ιδιωτική και τα δίδακτρα για ένα νήπιο όπως ο Φοίβος-Παύλος Τσίπρας είναι της τάξης των 7.000-10,000 ευρώ ετησίως.





Ο Φοίβος Παύλος συνοδευόμενος από την μητέρα του, Μπέτυ Μπαζιάνα, παρουσιάστηκε στο ιδιωτικό, ιστορικό νηπιαγωγείο “Σχολής Χιλλ”, στην περιοχή της Πλάκας.

Σήμερα ήταν η πρώτη ημέρα στο Νηπιαγωγείο και για τον μεγαλύτερο γιό του τέως πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Για την προετοιμασία του ετέρου τέκνου του Αλέξη Τσίπρα και της Μπέτυς Μπαζιάνα, του Ορφέα-Ερνέστο, φροντίζει ο επίσης ιδιωτικός παιδικός σταθμός «Αγκάλη», στην συνοικία της Πλάκας.

Αξίζει να σειώσουμε ότι όσον αφορά τα δημόσια σχολεία, το υπουργείο Παιδείας υπολογίζει τα κενά σε 7.000 εκπαιδευτικούς,ενώ οι συνδικαλιστικές ομοσπονδίες το διαψεύδουν και ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό στο υπερτριπλάσιο, δηλαδή περίπου 25.000 κενά.



Συνολικά 1.300.000 μαθητές νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων πήγαν σήμερα στα δημόσια σχολεία της χώρας.http://lykavitos.gr/archives/222817

Δεν υπάρχουν σχόλια: