slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Θα επιβραβευθούν οι ακροδεξιές, αντισημιτικές θέσεις (και) της Ξουλίδου με κυβερνητική θέση;


Η Σταυρούλα Ξουλίδου πέρασε στην Ιστορία όταν κατάφερε να θέσει εαυτόν εκτός ψηφοδελτίων των Ανεξαρτήτων Ελλήνων καθώς δεν κατέβαλε εμπρόθεσμα την υποψηφιότητα στο Πρωτοδικείο, με τον φιλεύσπλαχνο Καμμένο να την επιβραβεύει για τη γκάφα της με υπόσχεση για υπουργείο.
Τελικά, ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν τήρησε την υπόσχεση του κι από χθες κυκλοφορεί μια φήμη που θέλει την κ. Ξουλίδου να αναλαμβάνει θέση γενικού γραμματέα στο υπουργείο Παιδείας.Για να μην αρχίσουν πάλι κατόπιν εορτής τα «δεν ξέραμε» όπως στην περίπτωση του Δημήτρη Καμμένου, θα ήθελα να υπενθυμίσω στην κυβέρνηση ότι η κ. Ξουλίδου έχει διακριθεί για τις ακροδεξιές, αντισημιτικές και μισαλλόδοξες απόψεις της.

Παραθέτω από ρεπορτάζ του Έθνους στις 30 Νοεμβρίου του 2014:

Αποκαλυπτικά για τις σκέψεις και τη συμπεριφορά της Σταυρούλας Ξουλίδου είναι όσα διατυπώνει σε μια περιώνυμη διατριβή της με τον τίτλο «Φιλέλληνες, Μισέλληνες, Ανθέλληνες», όπου λίγο-πολύ θεωρεί πως για όλα τα δεινά της Ελλάδας και των Ελλήνων στη σύγχρονη ιστορία μας φταίει το Παγκόσμιο Σιωνιστικό Κίνημα.
«Ο ανθελληνισμός και ο μισελληνισμός των Αγγλων και των Αμερικάνων υπαγορεύεται από το Παγκόσμιο Σιωνιστικό Κίνημα», γράφει και προσθέτει: «Το κυπριακό ζήτημα π.χ. εγκαινιάζεται από τον Αγγλοεβραίο Βενιαμίν Ντισραέλι (γιο του Ισαάκ Ντ' Ισραέλι)...». Για τον Αττίλα και την τουρκική επέμβαση στο νησί βλέπει και πάλι από πίσω το Παγκόσμιο Σιωνιστικό Κίνημα. Οπως γράφει, έγινε υπό τις ευλογίες του Αμερικανοεβραίου υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Κίσινγκερ, του Πατριάρχη του Παγκόσμιου Σιωνιστικού Κινήματος, που ενέχεται και στη δικτατορία της Αθήνας».
Η Σταυρούλα Ξουλίδου θεωρεί στη «διατριβή της» ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων και η παγκοσμιοποίηση απειλούν με γενικό αφελληνισμό το έθνος και ότι απειλούν και άλλους λαούς έχοντας στην κορυφή της πυραμίδας το Παγκόσμιο Σιωνιστικό Κίνημα και τον Αμερικανοεβραίο Χ. Κίσινγκερ. Γράφει μάλιστα ότι στο «μακρόπνοο αυτό σχέδιό τους ορθώνει το ανάστημά του ο ελληνικός λαός, ο ανυπότακτος τιτάνας της παγκόσμιας ιστορίας».Για όλα αυτά, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος είχε εκδόσει στις 3 Δεκεμβρίου του 2014 την παρακάτω ανακοίνωση:

Οι επαναλαμβανόμενες ιδέες και διατυπώσεις κατά των Εβραίων και του παγκοσμίου σιωνιστικού κινήματος, της βουλευτού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κας Σταυρούλας Ξουλίδου, που αποκαλύπτονται σε σχετικό δημοσίευμα, αποτελούν τη συνήθη αναπαραγωγή προκαταλήψεων και στερεοτύπων που επικράτησαν στην παγκόσμια ιστορία και προκάλεσαν διωγμούς και πογκρόμ εναντίον του εβραϊκού λαού και οδήγησαν τελικά στο Ολοκαύτωμα 6.000.000 ομοθρήσκους μας.
Το πολιτικό σύστημα στη χώρα μας δεν μπορεί και δεν πρέπει να ανέχεται τέτοιου είδους απόψεις που ενθαρρύνουν το μίσος και τον φανατισμό στην κοινωνία μας, στο όνομα οιασδήποτε σκοπιμότητας, διότι η σιωπή σε τέτοιου είδους φαινόμενα είναι συνενοχή. - See more at: http://www.parapolitiki.com/2015/09/blog-post_25.html#sthash.RkR55Lfz.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: