slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ η Πανωλεθρία ΣΥΡΙΖΑ μόλις 4% σε ακριτικά νησιά και βόρεια Ελλάδα!!!



Εικόνα συντριβής του ΣΥΡΙΖΑ μεταδίδουν οι έρευνες της κοινής γνώμης στα ακριτικά νησιά αλλά και στην βόρεια Ελλάδα που ασφυκτιούν κάτω από την εισβολή χιλιάδων απελπισμένων προσφύγων αλλά και κάθε είδους (ακόμη και τζιχαντιστών) φυγάδων που αναζητούν καταφύγιο στην δύση.Το πρόβλημα στην Λέσβο είναι τόσο οδυνηρό που κάτοικοι περιγράφουν στα social media σκηνές σοκ με εγκληματικές φιγούρες οι οποίες "καμουφλάρονται" ανάμεσα στους ταλαίπωρους πρόσφυγες και οι οποίοι προχωράνε σε βαρβαρότητες που δεν
βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Κάτοικοι της Λέσβου κάνουν λόγο για εισβολή "προσφύγων" στα κρεοπωλεία του νησιού από τα οποία αφαιρούν ακόμη και τους μπαλτάδες ενώ σφάζουν αδέσποτα ζώα και τα κρεμάνε σε περίοπτες θέσεις για να στείλουν απειλητικά μηνύματα.

Κάποιοι μάλιστα έρχονται έτοιμοι για πόλεμο με τις ελληνικές αρχές κάτι που βρωμάει προβοκάτσια και σκοτεινά παιγνίδια μυστικών υπηρεσιών.

Αλλοι αφοδεύουν πάνω σε παρκαρισμένα ΙΧ και στη συνέχεια τα πασαλείβουν με τις ακαθαρσίες τους.

Οι κάτοικοι της Λέσβου αισθάνονται πλέον πρόσφυγες στον τόπο τους ενώ ο Τσίπρας επιλέγει να βάλει σε εκλόγιμη θέση την άσχετη Τασία-όπως επέμενε μέχρι πρότινος να υπερασπίζεται φανατικά και τον Γιάνη Βαρουφάκη!

Ο ΣΥΡΙΖΑ σ΄αυτές τις περιοχές δεν ξεπερνά το 4% ενώ στην Λέσβο μόλις το 2,5% των κατοίκων (εάν τελικά πάρουν μέρος στις εκλογές) θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγραφεί η κόλαση που προκαλεί το εκρηκτικό μείγμα εκατοντάδων χιλιάδων απελπισμένων καθώς και εγκληματιών που καμουφλάρονται ανάμεσά τους και των ανικάνων υπουργών των ελληνικών κυβερνήσεων με την άσχετη και επικίνδυνη Τασία να διεκδικεί τα σκήπτρα...
http://kourdistoportocali.com/post/46705/siriza

Δεν υπάρχουν σχόλια: