slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Το ''Αδαμάντιος Κοραής'' υποκλίθηκε στην Σίκινο (Νέο βίντεο)


Μια ιδιαίτερη σχέση ενώνει το Αδαμάντιος Κοραής με τα νησιά των Δυτικών Κυκλάδων και ιδιαίτερα με το νησί της Σικίνου.

Το Cyclades24.gr εξασφάλισε ενα ακόμα βίντεο (Δείτε το προηγούμενο βίντεο ΕΔΩ) από το λιμάνι της Αλοπρόνοιας στη Σίκινο με το «Αδαμάντιος Κοραής» ακόμα φορά να γίνεται δεκτό με έναν ιδιαίτερο, συγκινητικό και εντυπωσιακό τρόπο.

Ο Καπετάνιος Στέλιος Γρηγορόπουλος θέλησε να εντυπωσιάσει για ακόμα μια φορά και βρέθηκε με την πλώρη του πλοίου προς την προβλήτα, κάνοντας μια “υπόκλιση” (βαρώντας την κόρνα του) στον κόσμο που είχε μαζευτεί για να αποχαιρετίσει τους δικούς του.Στην συνέχεια ακολούθησε μια πιρουέτα με το πλοίο να κάνει στροφή 180 μοιρών και να δένει στο λιμανάκι της Σικίνου.

Πραγματικά στενές οι σχέσεις μεταξύ επιβατηγών πλοίων και νησιωτών που τους... φέρνει ακόμα πιο κοντά όσο πλησιάζει ο Χειμώνας. Άλλο να το ακούς και άλλο να το βλέπεις, πρόκειται για μια πραγματική ιεροτελεστία αποχαιρετισμού όσων φεύγουν από το νησί.

Ένα ολόκληρο λιμάνι ούρλιαζε από ενθουσιασμό και έκλαιγε από συγκίνηση. Ένα τεράστιο respect στον καπετάνιο, που μέσα στο γενικότερο χαμό σκέφτηκε να κάνει κάτι τόσο μικρό αλλά τόσο μεγαλειώδες....



http://cyclades24.gr/2014-01-15-09-42-24/2014-01-15-10-12-07/cyclades/item/22924-adamantios-korais-ipoklisi-video-paraksena-sikinos-reportaz.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: