slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Ειδικό ταμείο αλληλεγγύης για τους αμπελουργούς ζητά ο Μανώλης Κεφαλογιάννης

image1.jpegΤην ενεργοποίηση του ειδικού ταμείου αλληλεγγύης ζητάει ο Μανώλης Κεφαλογιάννης από τα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την καταστροφή  που υπέστησαν οι αμπελουργοί από τις πρόσφατες καταιγίδες.
Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας εκφράζει τη συμπαράστασή του στους πληγέντες παραγωγούς από τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές στην Κρήτη των οποίων οι καταστροφή του προϊόντος τους έφτασε σε κάποιες περιοχές στο 50% ενώ σε κάποιες άλλες προσέγγισε  και το 100% και καλεί όλες τις αρμόδιες αρχές να καταγράψουν το συντομότερο τις ζημιές και να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες αποζημίωσης και
αποκατάστασης.
Παράλληλα, με παρέμβασή του ζητά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή την ενεργοποίηση του Ταμείου Αλληλεγγύης για την ενίσχυση των πληγέντων παραγωγών από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Κρήτη λόγω των έντονων ακραίων φυσικών φαινομένων ενώ ζητάει από το αρμόδιο Υπουργείο να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες βάσει των προβλεπόμενων διαδικασιών για την υποβολή σχετικού αιτήματος στην αρμόδια Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: