Την αυθεντική συνταγή μοιράζεται μαζί μας η κυρία Ζήνα που επιμελείται καθημερινά με φροντίδα το πρωινό του ξενοδοχείου Naxos Beach 1.
ΥΛΙΚΑ
150γρ. ταραμάς άσπρος και 50γρ. κόκκινος
800γρ. πατάτες βρασμένες
1 ½ φλιτζάνι λάδι
2 λεμόνια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε το χυμό λεμονιού με τον ταραμά στο μιξερ μέχρι να αφρατέψει. Έπειτα προσθέτουμε σιγά σιγά τις πατάτες κομμένες κομματάκια και βάζουμε σταδιακά και το λάδι. Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
http://www.ereportaz.gr/taramosalata-me-patates-naxou/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου