slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΑΠΙΣΤΕΥΤH KINHΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Σοκ στην Ελλάδα: Ο Βαρουφάκης ανάρτησε στο υπουργείο Οικονομικών γιγαντιαίο πανό με το «Οχι» [εικόνα]



Δεν έχει προηγούμενο. Το υπουργείο Οικονομικών ανάρτησε πανό με το «Οχι», το οποίο καταλαμβάνει δύο ορόφους. Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν σε διαπραγμάτευση με τους δανειστές για τη σωτηρία της Ελλάδας!
Στο ΥΠΟΙΚ ανέβασαν το ψηφοδέλτιο του δημοψηφίσματος
Μάλιστα, πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών έχει αναρτηθεί το ψηφοδέλτιο του δημοψηφίσματος της Κυριακής, όπου οι Έλληνες πολίτες θα κληθούν να απαντήσουν «όχι» ή «ναι» στην ερώτηση που θέτει η ελληνική κυβέρνηση.
Η κίνηση αυτή προκαλεί σοβαρά ερωτήματα, καθώς στις αρμοδιότητες του υπουργείου Οικονομικών δεν υπάγεται η διεξαγωγή του δημοψηφίσματος. Ωστόσο, ακριβώς από κάτω έχει αναρτηθεί το σχέδιο συμφωνίας επί της οποίας διενεργείται το δημοψήφισμα την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015.


Πηγή: Σοκ στην Ελλάδα: Ο Βαρουφάκης ανάρτησε στο υπουργείο Οικονομικών γιγαντιαίο πανό με το «Οχι» [εικόνα] | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/214861/sok-stin-ellada-o-varoyfakis-anartise-sto-ypoyrgeio-oikonomikon-gigantiaio-pano-me-ohi#ixzz3ee4br2dR

Δεν υπάρχουν σχόλια: