slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ Ο Καμμένος τα γυρίζει και καρφώνει Γιαννόπουλο: Τη λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ μας την είχε δώσει ο ίδιος


Στοιχεία ιλαρότητας αποκτά η υπόθεση με την περίφημη λίστα ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο πρόεδρος του Οργανισμού – και μέλος των ΑΝΕΛ – Θανάσης Γιαννόπουλος, «άδειασε» τον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο που επισκέφθηκε το πρωί την ΕΣΗΕΑ και παρέδωσε υποτιθέμενη λίστα με χρηματισμό δημοσιογράφων. Τον Π. Καμμένο άδειασε και το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

Κατόπιν αυτών, ο Π. Καμμένος ανέκρουσε πρύμναν. Σε non paper που διακινούν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες υποστηρίζεται ότι «τη λίστα που παρέδωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στο Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ του την είχε παραδώσει ο ίδιος ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Θανάσης Γιαννόπουλος».

Στο κείμενο αυτό των ΑΝΕΛ υπενθυμίζεται επίσης ότι ο κ. Γιαννόπουλος «στις τελευταίες εκλογές είχε πολιτευτεί με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» και – με δόση παραπόνου – σημειώνεται ότι οι ΑΝΕΛ τον πρότειναν για τη συγκεκριμένη θέση» ήτοι του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Υπενθυμίζεται ότι το ΚΕΕΛΠΝΟ και το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ «άδειασαν» τον Πάνο Καμμένο αλλά και τον εκδότη του Hot Doc Κώστα Βαξεβάνη, που διακίνησε λίστα με ονόματα δημοσιογράφων που δήθεν «χρηματίστηκαν».

Με ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ Θανάσης Γιαννόπουλος, δήλωσε, μεταξύ άλλων πως «αυτά που ανεφέρθησαν από τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης για μαύρα χρήματα τα οποία εδόθησαν κατά καιρούς από το ΚΕΕΛΠΝΟ σε δημοσιογράφους είναι εκτός πραγματικότητας και ότι «κάθε αναφερόμενη λίστα σε φυσικά πρόσωπα δημοσιογράφων είναι παντελώς ανυπόστατη».

Ενώ και το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της ΕΣΗΕΑ σε ανακοίνωσή του τόνισε: «Προς αποφυγή εσφαλμένων συμπερασμάτων και άστοχου διασυρμού προσώπων (...) στην παρούσα φάση και με τα στοιχεία που κατατέθηκαν, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συνδεθούν ονόματα με τυχόν χρηματισμό».

Πηγή: Ο Καμμένος τα γυρίζει και καρφώνει Γιαννόπουλο: Τη λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ μας την είχε δώσει ο ίδιος | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/217220/o-kammenos-ta-gyrizei-kai-karfonei-giannopoylo-ti-lista-toy-keelpno-mas-tin-eihe-dosei-o#ixzz3ftoVFqmc

Δεν υπάρχουν σχόλια: