slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Σκληρό ροκ από τον Μεϊμαράκη για τον Τσίπρα -«Δεν τον εμπιστεύομαι»


«Η Ελλάδα πρέπει να έρθει σε συμφωνία δίκαιη και βιώσιμη, ώστε να μείνει στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης», δήλωσε ο προσωρινός πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

«Για να συναντηθώ με τον Τσίπρα πρέπει να έχω μαζί μου δυο κασετοφωνάκια»

O μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε συζήτηση με δημοσιογράφους είπε πως δεν έχει εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι εάν επέλεγε μια συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου τότε θα έπρεπε να έχει μαζί του δύο συνεργάτες του και δύο κασετοφωνάκια.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν θα παραστεί σε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, αλλά μόνο σε Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η ΝΔ επίσης κατέθεσε αίτημα για διεξαγωγή συζήτησης προ ημερησίας διατάξεως στη Βουλή για «άμεση και ολοκληρωμένη ενημέρωση της Εθνικής Αντιπροσωπείας» ως προς την πορεία εξέλιξης της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους.

«Οπως πήγε στο Ευρωκοινοβούλιο, έτσι θα έπρεπε να έρθει και εδώ», υποστήριξε ο κ. Μεϊμαράκης και συμπλήρωσε ότι η παρουσία του πρωθυπουργού στο Ευρωκοινοβούλιο διέσυρε την Ελλάδα.
Ο πρόεδρος της ΝΔ εγκαινιάζει έτσι την τακτική του «σκληρού ροκ» έναντι της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα και δείχνει να εκτιμά ότι ο πρωθυπουργός δεν θέλει να φέρει συμφωνία αλλά επιδίδεται σε τακτικισμούς και πολιτικούς ελιγμούς με άγνωστο μέλλον για την Ελλάδα.

Πηγή: Σκληρό ροκ από τον Μεϊμαράκη για τον Τσίπρα -«Δεν τον εμπιστεύομαι» | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/news/216266/skliro-rok-apo-ton-meimaraki-gia-ton-tsipra-den-ton-empisteyomai#ixzz3fNxQrHP2

Δεν υπάρχουν σχόλια: