slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Δένδιας προς κυβέρνηση: Παραιτηθείτε ή καταθέστε πρόταση μομφής κατά Κωνσταντοπούλου


 



«Καταγγέλλεστε από την πρόεδρο της Βουλής ως υποκείμενα εκβιασμού των δανειστών καιόργανα δανειστών και στερείστε ελεύθερης βούλησης. Δεν μπορείτε να κάθεστε εκεί», είπε ο βουλευτής της ΝΔ, απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα.
Προτροπή στα μέλη της κυβέρνησης είτε να παραιτηθούν ομαδικά είτε να κάνουν πρόταση μομφής κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου έκανε στη Βουλή ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας, στον απόηχο της νέας επίθεσης που εξαπέλυσε η Πρόεδρος της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα.

«Καταγγέλλεστε από την πρόεδρο της Βουλής ως υποκείμενα εκβιασμού των δανειστών και όργανα δανειστών και στερείστε ελεύθερης βούλησης. Δεν μπορείτε να κάθεστε εκεί. Είτε να παραιτηθείτε όλοι μαζί ή να κάνετε πρόταση μομφής κατά της προέδρου της Βουλής. Δεν σας τα λέει η αντιπολίτευση σας τα λέει η πρόεδρος της Βουλής», είπε ο κ. Δένδιας.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/287064/dendias-pros-kuvernisi-paraititheite-i-katatheste-protasi-momfis-kata-konstadopoulou/#ixzz3gdv8uoIi
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: