slider

Naxios Το πρώτο blog των Κυκλάδων

Naxios

Πολιτικός σεισμός: Το Κανάλι της Βουλής έγινε... κανάλι της Ζωής Κωνστατοπούλου


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΝΔ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ
Εντονες πολιτικές αντιδράσεις εκ μέρους της αντιπολίτευσης προκάλεσε το γεγονός ότι το κανάλι της Βουλής δεν μεταδίδει τις εργασίες της Ολομέλειας που συζητά το μίνι φορολογικό νομοσχέδιο, που εισήγαγε η ίδια η κυβέρνηση με κατεπείγουσα διαδικασία, αλλά τη συνεδρίαση της επιτροπής Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος.

Το γεγονός κατήγγειλε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισημαίνοντας πως «το κανάλι της Βουλής αντί να αναμεταδίδει ζωντανά την συνεδρίαση της ολομέλειας δείχνει την συνεδρίαση της Επιτροπής για το δημόσιο χρέος. Είναι επιεικώς απαράδεκτο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να αποκατασταθεί η τάξη και να μεταδώσει το Κανάλι της Βουλής την κατεπείγουσα συνεδρίαση και όχι την συνεδρίαση της Προέδρου της Βουλής που δεν μετέχουν κόμματα. Να διακοπεί η συνεδρίαση μέχρι το Κανάλι της Βουλής να δείξει τη συνεδρίαση της Ολομέλειας», συμπλήρωσε.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ανάλογα έντονη ήταν η αντίδραση τόσο του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδα Γρηγοράκου, όσο και της Αντιγόνης Λυμπεράκη από το Ποτάμι.
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=27359&subid=2&pubid=113551647

Δεν υπάρχουν σχόλια: